Returnarea produselor:


In atentia persoanelor fizice!

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu comerciantii:

 Perioada de retragere din contractul incheiat este de 14 zile incepand cu ziua in care consumatorul intra in posesia fizica a produsului. Acesta are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.

In cazul in care consumatorul doreste sa returneze produsele in termenul de 14 zile, prevazut de lege, iar acestea respecta conditiile de retur (paragraful de mai jos), consumatorul este rugat sa trimita o notificare sub forma de e-mail catre office@conexelectronic.ro. Aceasta notificare trebuie sa contina cel putin trei din urmatoarele informatii, pentru a fi identificata achizitia: data achizitiei, nume complet, adresa, suma platita, nr.bon/factura, produs achizitionat.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit).

Nu se accepta returnarea produselor care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc. In acelasi timp, nu pot fi returnate nici produse de tip consumabile sau componente electronice (active, pasive, SMD, conectori, prize, sigurante, bobine, cabluri, etc.), kit-uri neasamblate, produse ce contin accesorii de tip consumabile care au fost desigilate si folosite, produse care reprezinta o comanda speciala (a clientului), produse ce necesita o inregistrare pe site-ul producatorului inainte de a fi utilizate.

Pana in momentul in care vanzatorul receptioneaza produsul din partea transportatorului, pentru efectuarea returului catre consumator, produsul este in responsabilitatea consumatorului.

Contravaloarea produselor va fi rambursata in cel mult 14 de zile de la data primirii acestora de catre comerciant, in urma returnarii produselor.