Termeni și condiții de utilizare

1.Informatii personale:

Sunteti de acord ca furnizarea serviciilor sau produselor va incepe imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute.

Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte. Optand pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informatii, accesati link-ul http://www.conexelectronic.ro/contul_meu.php

Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. S.C. Conex Electronic S.R.L. nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

2.Securitatea datelor personale:

Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de catre S.C. Conex Electronic S.R.L. pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, posta sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare, realizarea de rapoarte statistice etc.

Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.

Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. S.C. Conex Electronic S.R.L. se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si S.C. Conex Electronic S.R.L..

Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru.

S.C. Conex Electronic S.R.L. se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastra trimisa la adresa vinzari@conexelectronic.ro,  se obliga: sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale.

S.C. Conex Electronic S.R.L. certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea neavand un caracter limitativ):


a. dreptul de a cere S.C. Conex Electronic S.R.L. sa va confirme daca prelucreaza sau nu datele dumneavoastra personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an;


b. dreptul de a cere S.C. Conex Electronic S.R.L. sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001;


c. dreptul de a cere S.C. Conex Electronic S.R.L. sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale; 


d. In cazul platilor online, plata serviciilor de pe acest website este efectuata prin intermediul solutiilor de plata online oferite de Romcard SA. 


In vederea eliminarii riscului ca datele dumneavoastra sa intre in posesia si sa fie folosite abuziv de terte persoane: 


 S.C. Conex Electronic S.R.L. si Romcard SA garanteaza securitatea sistemelor informatice. 


Informatiile privind datele cardului bancar (numar de card, data expirarii etc.) nu sunt transferate sau stocate, la nici un moment de timp, pe serverele S.C. Conex Electronic S.R.L. sau pe serverele Romcard SA.


In cazul sistemului 3D Secure pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, datele legate de cardul dumneavoastra, sunt introduse direct in sistemele Visa sau MasterCard, iar in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul 3D Secure, autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem - introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra, similar codului PIN la tranzactiile de la ATM. 


ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI www.conexelectronic.ro SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL www.conexelectronic.ro,  VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI www.conexelectronic.ro  SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

3.Copyright:

Intregul continut al site-ului www.conexelectronic.ro  - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea S.C. Conex Electronic S.R.L. si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul S.c. Conex Electronic S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

4.Accesul la site:

S.C. Conex Electronic S.R.L. garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei S.C. Conex Electronic S.R.L. fara acordul scris prealabil al acesteia.

 

5.Descrierea serviciilor:

S.C. Conex Electronic S.R.L. pune la vanzare prin intermediul site-ului www.conexelectronic.ro o gama larga de produse utilizate in domeniul electronicii cat si bunuri de larg consum.


 

6.Pret:

Preturile prezentate includ TVA (24%); 

Pretul prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul efectuarii operatiunii, pret la care se adaug si costurile de livrare, daca este cazul.


 

7.Plata serviciilor:

Plata serviciilor conform acestor Termeni si Conditii se poate efectua online, cu cardul. 

Plata se poate realiza prin card de credit/debit. 

Daca plata se face online, cu cardul de credit/debit este necesar sa completati un formular cu datele despre acesta.  Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va ofera informatiile relevante pentru comanda. 

S.C. Conex Electronic S.R.L. accepta urmatoarele carduri de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard,  Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Folosind ca metoda de plata card-ul bancar de credit/debit comanda dumneavoastra va fi procesata imediat.

8.Litigii:

Orice litigiu aparut in legatura cu utilizarea acestui serviciu va fi rezolvat pe cale amiabila. 

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.

Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

9.Produse:

Imaginile produselor au caracter ilustrativ. Va rugam consultati descrierea produsului.

 Toate preturile afisate pe site sunt exprimate in RON si includ TVA.

Comenzile efectuate catre CONEX ELECTRONIC vor fi expediate catre solicitant in cel mai scurt timp posibil. Expedierea se face cu plata ramburs, folosind serviciile transportatorului rapid GLS (General Logistic Systems).  Taxele de expediere vor fi suportate de solicitant. Pentru a consulta tarifele de transport vizitati sectiunea "download".

Pentru comenzi cu valoare totala sub 100 RON, se adauga o taxa de ambalare de 4 RON (cca 1 EURO).


Solicitantii care doresc alt transportator (DHL, CARGUS, FANCURIER, etc.) vor solicita in mod expres acest lucru in sectiunea "comentarii" ce apare in fereastra "cosul de cumparaturi" sau folosind adresele de e-mail specificate la rubrica "contact". Taxele suplimentare respective vor fi suportate de solicitant. 

Urmare a problemelor repetate aparute de-a lungul timpului, Conex Electronic nu mai foloseste serviciile Postei Romane (nici serviciul rapid - PRIORIPOST).

Ne cerem scuze pentru eventualele neplaceri.

Pentru informatii suplimentare va rugam sa folositi datele din rubrica "contact".