KIT ROBOT mBOT ROZ v1.1 BLUETOOTH

  15294

Kit robot educativ Makeblock mBOT V1.1 Bluetooth. Culoare roz.

Mai multe detalii

Indisponibil

461,34 lei fara TVA

(549,00 lei cu TVA )

WishlistLink producator

    Transportul este setat implicit prin GLS Courier. Pentru mai multe informatii, consultati pagina "Detalii Livrare". Pentru cereri de oferte, personalizate, va rugam sa folositi mijloacele de contact, prezentate mai sus.

Makeblock-mBOT-Blue V1.1 (Versiune Bluetooth)

mBOT V1.1 este o varianta All-in-One pentru copii care isi doresc sa aiba experiente practice si distractive prin programare electronica si roboti. Controlul si programarea robotului mBot se fac prin programul MBLOCK, inspirat din Scratch 2.0, sau prin module wireless. mBOT poate fi modificat si i se pot adauga diferite module si accesorii, posibilitatile fiind nenumarate. Cu kit-ul robot mBOT se poate ajunge la o experienta distractiva prin care invatam despre tehnologie, inginerie si matematica.

Corpul mecanic mBOT este compatibil cu platforma Make Block si cu componente Lego. Componentele electronice sunt bazate pe platforma Arduino, deci este Open Source. Acest aspect asigura ca mBOT va avea un potential foarte mare de expansiune si modificare, dupa bunul plac si dupa propriile aplicatii.

Interfata de programare este intuitiva si usor de folosit, fiind grafica si bazata pe un sistem "drag&drop". Astfel, oricine poate programa robotul, fara obstacole grele. Controlul acestuia se face prin dispozitive compatibile Bluetooth.

Nu sunt comentarii in acest moment.

Scrieti o recenzie

KIT ROBOT mBOT ROZ v1.1 BLUETOOTH

KIT ROBOT mBOT ROZ v1.1 BLUETOOTH

Kit robot educativ Makeblock mBOT V1.1 Bluetooth. Culoare roz.

Scrieti o recenzie