• Stoc epuizat
MULTIMETRU FLUKE 289
MULTIMETRU FLUKE 289
MULTIMETRU FLUKE 289
MULTIMETRU FLUKE 289

MULTIMETRU FLUKE 289

MULTIMETRU DIGITAL FLUKE 289

40132
Stoc epuizat
5.050,00 lei
Cu TVA

[]

 

Multimetru digital industrial cu functia TrendCapture afiseaza in mod grafic datele (cu marire de pana la 14 ori!) pentru a determina rapid daca au avut loc anomalii. Comunica wireless cu dispozitivele inteligente iOS si Android si toate instrumentele de testare Fluke FC prin aplicatia mobila Fluke Connect™ si conectorul wireless ir3000 FC (neinclus).

Permite echipei sa vada ce vedeti si dumneavoastra cu apelul video ShareLive™  (necesita aplicatia mobila Fluke Connect si conectorul wireless ir3000 FC)

    Filtrul c.a. selectabil (mod atenuare) ajuta la afisarea unei masuratori mai stabile, cand semnalul de intrare se modifica rapid sau este zgomotos.
    Afisaj mare, cu iluminare de fundal alba, cu 50.000 de numarari. Seturi multiple de informatii de masurare pot fi afisate simultan.
    Functie de inregistrare cu memorie extinsa pentru monitorizare fara supraveghere in timp a semnalelor. Utilizand functia TrendCapture integrata, utilizatorii pot vizualiza graficul masuratorilor inregistrate, fara a avea nevoie de un calculator. Stocheaza pana la 15.000 de evenimente inregistrate.
    Doua terminale cu domeniu de 50 de ohm cu rezolutie de 1 milohm, curent sursa de 10 mA. Utile pentru masurarea si compararea diferentelor in rezistenta bobinei motorului sau in cea de contact.
    Filtru trece-jos pentru masuratori de precizie ale frecventei si tensiunii, in acelasi timp, pe sisteme de actionare cu viteza reglabila si pe alte echipamente zgomotoase electric.
    LoZ in Volti. Functie de tensiune cu impedanta joasa pentru eliminarea tensiunilor parazite. De asemenea, recomandat la testarea absentei sau prezentei tensiunii.
    Ecranele de ajutor integrate pentru functiile de masurare. Nu sunteti sigur de o functie? Mergeti la acea functie si apasati butonul “i”.
    Ceas in timp real pentru marcarea automata a orei pentru masuratorile salvate.
    Mod REL pentru eliminarea rezistentei cablurilor de testare in cazul masuratorilor cu rezistenta sau capacitate electrica redusa.
    Valori True-RMS ale tensiunii si intensitatii c.a. pentru masuratori precise ale semnalelor neliniare.
    Masurare pana la 10 A (20 A timp de 30 de secunde).
    Domeniu de capacitate max. 100000 uF.
    Functie de captura a varfurilor pentru a inregistra curenti tranzitorii de numai 250 µs.
    CAT IV 600 V CAT III 1000 V

Tip constructiv
multimetru
Brand
Fluke
Tip afisaj
50000
Fara recenzii

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist
Product added to compare.