BANDA DUBLU ADEZIVA AUTO CAR TAPE

  26554

In stoc

10,08 lei fara TVA

(12,00 lei cu TVA )

Wishlist

Va reamintim ca primiti transport gratuit pentru comenzile in valoare de minim 300 Lei! Acest beneficiu este valabil, exclusiv, pentru comenzile din site.Link producator

   Transportul este setat implicit prin GLS Courier. Pentru mai multe informatii, consultati pagina "Detalii Livrare". Pentru cereri de oferte, personalizate, va rugam sa folositi mijloacele de contact, prezentate mai sus.

   Daca doriti sa ridicati comanda din magazin, va reamintim ca exista un timp de minim 2 ore care se aloca pregatirii comenzii dumneavoastra, iar ridicarea se poate face NUMAI dupa ce primiti confirmarea pe e-mail.

Banda poroasa auto-adeziva pe ambele fete, rezistenta la UV si apa, ideala atât pentru suprafete netede cât si poroase din interior sau exterior.

Pentru lipirea rapida si curata a accesoriilor auto si a celor pentru barci si rulote: benzi decorative, semne avertizare, circulatie, termometre.

Pentru utilizarea în interior si exterior.

• Rezistenta la radiatii UV si rezistenta la contactul cu apa
• Puternic: 120g / 2cm banda
• Rapid
• Culoare: negru

Mod de folosire:
Initial marcati colturile obiectului pe suprafata, deoarece o data obiectele fixate acestea nu mai pot fi miscate fara deteriorarea benzii adezive. Aplicati suficienta banda adeziva pe spatele obiectului ce urmeaza a fi fixat (2cm / 120g). Îndepartati folia de protectie, asezati obiectul în pozitia corecta si presati ferm.