SET STANARE SUR-TIN BUNGARD

  16466

In stoc

113,45 lei fara TVA

(135,00 lei cu TVA )

Wishlist

Va reamintim ca primiti transport gratuit pentru comenzile in valoare de minim 300 Lei! Acest beneficiu este valabil, exclusiv, pentru comenzile din site.   Transportul este setat implicit prin GLS Courier. Pentru mai multe informatii, consultati pagina "Detalii Livrare". Pentru cereri de oferte, personalizate, va rugam sa folositi mijloacele de contact, prezentate mai sus.

   Daca doriti sa ridicati comanda din magazin, va reamintim ca exista un timp de minim 2 ore care se aloca pregatirii comenzii dumneavoastra, iar ridicarea se poate face NUMAI dupa ce primiti confirmarea pe e-mail.

SOLUTIE DE STANARE CHIMICA SUR-TIN

1. Descriere generală
SUR-TIN este o solutie de stanare chimica prin imersie care protejeaza suprafetele de cupru ale circuitului imprimat si imbunatateste calitatea lipirii.
2. Instrucţiuni de utilizare
Se dizolva cei trei componenti, unul dupa altul, in 2,5 litri de apa calda.
Se introduce circuitul imprimat in solutie si se lasa aproximativ 2 minute. Pe cupru se depune un strat de staniu lucios si curat.
Se clateste cu apa calda si se sterge cu o carpa moale.
3. Depozitare
Solutia de stanare se pastreaza intr-o sticla inchisa la culoare si bine astupata.
In aceste conditii solutia se poate reutiliza de mai multe ori.
Recomandare: Pentru stanarea unei cantitati mici de circuite imprimate se poate prepara o jumatate de doza. Pastrati restul de componenti separat, in pungi inchise etans.
Masuri de protectie
Operatia prezentata mai sus se efectueaza in incaperi bine ventilate si utilizand haine si manusi de protectie.