BOXA PORTABILA AUDIOCUBE ALBA ALLOCACOC

  28387

Boxa portabila 30W, bluetooth 4.0 si jack 3.5mm, alimentare 220V AC sau baterie interna

Mai multe detalii

In stoc

163,87 lei fara TVA

(195,00 lei cu TVA )

Wishlist

Va reamintim ca primiti transport gratuit pentru comenzile in valoare de minim 300 Lei! Acest beneficiu este valabil, exclusiv, pentru comenzile din site.Link producator

   Transportul este setat implicit prin GLS Courier. Pentru mai multe informatii, consultati pagina "Detalii Livrare". Pentru cereri de oferte, personalizate, va rugam sa folositi mijloacele de contact, prezentate mai sus.

   Daca doriti sa ridicati comanda din magazin, va reamintim ca exista un timp de minim 2 ore care se aloca pregatirii comenzii dumneavoastra, iar ridicarea se poate face NUMAI dupa ce primiti confirmarea pe e-mail.

O experiență la 360 grade

Majoritatea difuzoarelor sunt unidirecționale, astfel că cel mai bun sunet se obține în fața dispozitivului. Dar pentru că audioCube folosește boxe omnidirecționale, sunetul se va propaga în toate direcțiile, fără puncte moarte. Ne-am dorit să creăm o experiență la 360 grade, prin care sunetul interacționează cu încăperea.

Bas

Dispozitivul audioCube redă basul incredibil de bine, și este amplificat de către o membrană plană care vibrează, și care are de asemenea rolul de buton de PORNIRE/OPRIRE. Are de asemenea un LED integrat, ca să vă dați seama dintr-o privire dacă este pornit sau oprit.

Fără adaptoare externe

audioCube include un circuit de alimentare integrate, deci nu are nevoie de adaptor. Astfel că îl poţi așeza și încărca oriunde.

Baterie internă

Varianta audioCube |Portable| oferă mobilitate sporită, deoarece poți folosi dispozitivul fără să fie conectat la curent. Bateria internă oferă o autonomie de până la 8 ore!

Taste

audioCube e echipat cu butoane vizibile, care îți oferă acces la toate funcțiile de bază (Redare/Pauză, Volum, Înainte/Înapoi și Scanare pentru conectare) dintr-o singură atingere. Toate funcțiile includ confirmare audio.

• Alimentare dubla:
 - retea 100-250V AC
 - baterie interna (12 ore durata de viata)
• Lungime cablu: 1.5m
• Protectie la stropi de apa: da


Tip accesoriuBoxa audio
CompatibilitateAndroid & iPhone