Metode de livrare:

In acest moment, CONEX ELECTRONIC va pune la dispozitie serviciul de livrare prin curier rapid si ridicarea comenzilor dumneavoastra din magazinul fizic, situat la adresa Str. Maica Domnului. Nr.48, Sector 2, Bucuresti. In aceasta pagina v-am pus la dispozitie toate informatiile utile despre aceste metode de livrare.

Va reamintim ca procesarea comenzilor online se face de luni pana vineri, intre orele 09:00 si 18:00.

1. Detalii livrare curier rapid:

Intotdeauna incercam sa va oferim cele mai bune conditii de transport, motiv pentru care va punem la dispozitie mai multe optiuni din care sa alegeti.

Livrare gratuita pentru comenzi ONLINE a caror valoare este de minim 300 de lei!

Firma CONEX ELECTRONIC colaboreaza, in acest moment, cu urmatoarele firme de curierat:

GLS Courier | BooKurier | FAN Courier

Livrarea in termen de 24-48 de ore se aplica comenzilor plasate pana in ora 14:00!

In acest moment, taxele de livrare percepute pentru comenzile efectuate catre firma CONEX ELECTRONIC S.R.L sunt suportate de catre solicitant. Pentru comenzi cu valoare totala sub 100 RON, se adauga o taxa de ambalare de 4 RON (cca 1 EURO). Cutiile sunt generos dimensionate și articolele dumneavoatră sunt bine protejate.

Comenzile efectuate catre CONEX ELECTRONIC vor fi expediate catre solicitant in cel mai scurt timp posibil. Expedierea se face cu plata ramburs, folosind serviciile firmelor de curierat pe care vi le punem la dispozitie, identificate mai sus. Pentru calculul sumei de transport, setarea implicita este GLS Courier, motiv pentru care veti observa pretul standard al firmei respective, pana in pasul 4 din procesul de finalizare comanda, in care veti putea selecta curierul dorit.

ATENTIE: pretul exprimat pentru serviciile de transport nu este in mod obligatoriu pretul final, deoarece fiecare firma de curierat percepe taxe suplimentare in functie de greutate, nr.de colete, km. exteriori, etc. Din acest motiv, pretul final ar putea fi diferit fata de cel pe care il veti primi pe site, in finalizarea comenzii. Pretul final al transportului va fi comunicat catre dvs. printr-un e-mail de confirmare, daca acesta se va schimba.2. Detalii privind ridicarea comenzilor din magazin:

Va rugam sa tineti cont ca toate rezervarile pentru comenzile cu ridicare din magazin au termen de valabilitate 5 zile lucratoare. Dupa aceasta perioada, toate rezervarile se vor anula!

Comenzile cu ridicare din magazin, plasate intre orele 8:00 si 0:00 se pot ridica a doua zi, dupa ora 15:00. Comenzile plasate intre orele 0:00 si 8:00 se pot ridica in aceeasi zi, dupa ora ora 15:00. La ridicarea comenzilor din magazin este necesar sa comunicati nr. de comanda.

La preluarea comenzii din magazin este necesar sa comunicati numarul de comanda.

Comenzile se vor putea ridica de catre dumneavoastra NUMAI dupa ce primiti mesajul de confirmare, atat in contul dumneavoastra, cat si pe e-mail, care mentioneaza statusul comenzii "Comanda pregatita pentru ridicare".

Ridicarea comenzilor din magazin se poate face de luni pana vineri, intre orele 09:00 si 18:00.

Va multumim pentru intelegere!