Bine ati venit la CONEX ELECTRONIC.

Infiintata in anul 1990, firma Conex Electronic are ca obiectiv de activitate comercializarea de componente electronice, aparatura de masura si control atat pentru laboratoare de electronica, cat si pentru home & hobby, scule si accesorii. Principalii furnizori se regasesc in meniul "Furnizori" din pagina de casa. Trebuie precizat faptul ca suntem singurii reprezentanti ai firmei Velleman de unde ne aprovizionam cu o gama variata de produse de calitate.

Certificarea SR EN ISO 9001:2008, atesta existenta unor proceduri permanent imbunatatite de control al calitatii activitatii pe intregul proces, de la aprovizionarea si verificarea produselor, pana la livrarea catre client.Prin intermediul acestui site speram sa satisfacem cat mai bine cerintele dumneavoastra, oferindu-va acces rapid la toate produsele comercializate de firma noastra, la doar un click distanta.

Pentru orice nelamuriri legate de efectuarea unei comenzi, date tehnice amanuntite despre anumite produse sau orice alte intrebari, va stam la dispozitie, prin oricare din mijloacele de contact enumerate in pagina intitulata "Contact".

Program magazin:

Luni - Vineri : 09:00 - 18:00

Sambata si Duminica: INCHIS

Magazin Conex Electronic

Adresa: Str. Maica Domnului, Nr.48, Sector 2, Bucuresti.

Of. Reg. Com.: J40/8557/1991
CUI: RO3016800
Capital social: 150.000 RON

Loading map...