K 7101 DETECTOR PREZENTA TENSIUNE

  9222

Indisponibil

36,97 lei fara TVA

(44,00 lei cu TVA )

Wishlist    Transportul este setat implicit prin GLS Courier. Pentru mai multe informatii, consultati pagina "Detalii Livrare". Pentru cereri de oferte, personalizate, va rugam sa folositi mijloacele de contact, prezentate mai sus.

De cate ori electricienii au fost pusi in dificulatate la repararea unui traseu de linie electrica intrerupta si montata in perete? Sat cat de dese sunt cazurile cand instalatorii de retele de date sau curenti slabi, care monteaza aplicat pe perete, prin intermediul unor suruburi, canale de cablu din PVC, isi pun problema daca pe acolo trec cabluri electrice? Kitul K7101, vine ca o solutie simpla in rezolvarea acestei probleme.

Acest kit semnalizeaza optic si audio daca un cablu electric este nu sub tensiune. Se recomanda a se utiliza pentru a detecta traseele cablajului liniilor electrice montate in tencuiala (in perete) sau pentru a depista defectele de-a lungul unei linii.
O dioda LED indica prezenta curentului prin cablu. Cu cat instalatorul se apropie mai mult (cu antena kit-ului, realizata pe cablajul imprimat) de cablul electric, cu atat dioda LED emite "flash"-uri luminoase cu o frecventa mai mare. Optional, daca se doreste si emiterea unui semnal sonor, exista un loc rezervat pe cablaj pentru montarea unui buzzer.

Date tehnice:
• Detectarea conductorului de faza;
• Indicare optica cu LED;
• Optional, semnalizare sonora cu buzzer;
• Sensibilitate reglabila (max. 10cm);
• Tensiune de alimentare: baterie 9V;
• Dimensiuni: 56 x 64mm.

Nu sunt comentarii in acest moment.

Scrieti o recenzie

K 7101 DETECTOR PREZENTA TENSIUNE

K 7101 DETECTOR PREZENTA TENSIUNE

Scrieti o recenzie