KIT EDUCATIONAL-MASURAM CU OSCILOSCOPUL

  10074

In stoc

74,79 lei fara TVA

(89,00 lei cu TVA )

Wishlist

Va reamintim ca primiti transport gratuit pentru comenzile in valoare de minim 300 Lei! Acest beneficiu este valabil, exclusiv, pentru comenzile din site.   Transportul este setat implicit prin GLS Courier. Pentru mai multe informatii, consultati pagina "Detalii Livrare". Pentru cereri de oferte, personalizate, va rugam sa folositi mijloacele de contact, prezentate mai sus.

   Daca doriti sa ridicati comanda din magazin, va reamintim ca exista un timp de minim 2 ore care se aloca pregatirii comenzii dumneavoastra, iar ridicarea se poate face NUMAI dupa ce primiti confirmarea pe e-mail.

Aflati cum sa obtineti cele mai multe rezultate cu osciloscopul dumneavoastra digital.Placa genereaza o serie de semnale de siguranta "lumea reala", pe care le vom utiliza pentru a efectua masuratori. Va familiarizati cu AC, DC si masuratori de frecventa, unde sinusoidale si rectangulare, unda de alimentare, redresoare complete si cu jumatate de unda, oscilatoare etc ...

Aflati ce inseamna termeni, cum ar fi: V / div, Timp / div, nivel de declansare, auto-configurarea, etc ... Toate masuratorile prezentate în acest proiect se pot realizeaza cu osciloscopul de buzunar VELLEMAN HPS140 (15455). Deasemena aceste masuratori se pota efectua cu orice osciloscop digital insa unele masuratori se pot efectua si cu un osciloscop analogic.

Caracteristici:
• semnale:
      - curent alternativ (AC)
      - reglabil AC
      - unda redresata total sau partial
      - curent continuu (DC)
      - unda
      - Oscilator astabil
• kit asamblat si testat, nu necesita montare

Specificatii
• alimentare: 9 ... 12Vc.a / min.100mA (adaptorul nu este inclus).
• dimensiuni: 116 x 74 x 24mm / 4.6 x 2.9 x 0.9 "
• optional: 9VAC / 500mA adaptor 16201