• Stoc epuizat
APARAT PENTRU TAIERE CU FIR CALD,...

APARAT PENTRU TAIERE CU FIR CALD, TERMOCUT 230/E

27080
Stoc epuizat
660,00 lei
Cu TVA

[]

 

Aparat pentru taiat cu fir cald THERMOCUT

Ghidaj cu dubla functie si cu blocaj (patent german 100 00 102.5).
Taierea cerculilor si a arcelor de cerc se poate face foarte simplu: se fixeaza o pioneza pe masa aparatului cu ajutorul unei benzi adezive, acesta servind ca centru.
Suprafata de lucru din aluminiu. Acest lucru usureza manevrarea piesei. O grila si un raportor sunt imprimate pe aceasta suprafata.
Ideal pentru constructorii de machete, designer-ilor, decoratorilor, artistilor, pentru construirea prototipurilor, a machetelor de avioane si barci.
Nota:
Polistirenul este un material ieftin, comparativ cu altele si nu dauneaza mediului. Se poate gasi in magazinele pentru hobby, DIY si altele similare.
Nota:
Transformatorul cu dubla infasurare si protectia conforma cu normele clasei 2 permite exploatarea acestuia in siguranta. Tensiunea de alimentare a firului taietor este de 10v si 1A.
Suprafata de lucru generoasa de 390x280mm din aluminiu permite miscarea piesei cu usurinta. Grila numerotata si raportorul imprimat pe aceasta usureaza taierea si impartirea piesei. Bratul din aluminiu are o deschidere de 350mm si o capacitate de taiere in inaltime de 140mm. Suportul firului taietor (30m, 0,2mm diametru inclus) se poate deplasa pe brat, permitand taierea in unghi. Un LED indica functionarea, si previne arsurile accidentale (firul taietor ajunge la temperatura de lucru in mai putin de 1 secunda).
Nota:
Setarea temperaturii corecte, in functie de tipul materialului si grosimea lui se invata de-a lungul timpului. Decuparea modelelor se face la temperaturi mici si viteze de avans mici.

Alte date tehnice:


220-240v, 50/60Hz. Tensiunea de iesire a secundarului transformatorului este de 10v si 1A. Temperatura firului de 0,2mm in diametru este variabila intre 100 si 200 °C.
Greutate aproximativa 3 Kg. Izolata conform clasa 2 de protectie.

 

Fara recenzii

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist
Product added to compare.