KIT ROBOT EVITARE OBSTACOLE 2 ROTI

  21671

Kit sasiu robot-masina 2 roti DIY. Include sasiu, kit motor si roti.

Mai multe detalii

In stoc

57,98 lei fara TVA

(69,00 lei cu TVA )

Wishlist

Va reamintim ca primiti transport gratuit pentru comenzile in valoare de minim 300 Lei! Acest beneficiu este valabil, exclusiv, pentru comenzile din site.Link producator

   Transportul este setat implicit prin GLS Courier. Pentru mai multe informatii, consultati pagina "Detalii Livrare". Pentru cereri de oferte, personalizate, va rugam sa folositi mijloacele de contact, prezentate mai sus.

   Comenzile cu ridicare din magazin, plasate intre orele 8:00 si 0:00 se pot ridica a doua zi, dupa ora 15:00. Comenzile plasate intre orele 0:00 si 8:00 se pot ridica in aceeasi zi, dupa ora ora 15:00. La ridicarea comenzilor din magazin este necesar sa comunicati nr. de comanda.

Valabilitatea comenzilor cu ridicare din magazin este de 5 zile lucratoare! Dupa aceasta perioada, acestea se vor anula, in mod automat.  

Kit DIY sasiu pentru robot-masina cu 2. Placa UNO R3 se achizitioneaza separat, acest kit nu include decat sasiul si motoarele pentru deplasare. Pentru a compila codul necesar functionarii faceti referire la forumurile Arduino.

Include:

• Sasiu grosime 3 mm din plastic
• Kit motor si roti
• Tensiune operare motor: 3-8 V
• Cuplu max: 1.5 kg/cm la 7.2 V
• Curent in sarcina motor: 250 mA la 7.2 V