SPRAY WD 40 CONTACT CLEANER 400ml

  26562

In stoc

31,09 lei fara TVA

(37,00 lei cu TVA )

Wishlist

Va reamintim ca primiti transport gratuit pentru comenzile in valoare de minim 300 Lei! Acest beneficiu este valabil, exclusiv, pentru comenzile din site.Link producator

   Transportul este setat implicit prin GLS Courier. Pentru mai multe informatii, consultati pagina "Detalii Livrare". Pentru cereri de oferte, personalizate, va rugam sa folositi mijloacele de contact, prezentate mai sus.

   Daca doriti sa ridicati comanda din magazin, va reamintim ca exista un timp de minim 2 ore care se aloca pregatirii comenzii dumneavoastra, iar ridicarea se poate face NUMAI dupa ce primiti confirmarea pe e-mail.

Produs excelent pentru curatarea reziduurilor de produse petroliere, murdarie, oxizi si condens de pe suprafetele sensibile ale aparatelor electrice si electronice. Aplicatii: placi de baza; întrerupatoare si aparate de masura si control (potentiometre, voltmetre); bujii; imprimante; diferite ansambluri electrice.

Caracteristici:
• Patrunde rapid în locurile greu accesibile si se evapora rapid, fara a lasa reziduuri
• Sistemul de pulverizare Smart Straw permite atât o dozare precisa cât si aplicarea unui jet larg, ceea ce face produsul extrem de versatil
• Actiune rapida
• Pentru echipamente electrice si electronice
• Nu lasa reziduuri

BrandWD-40
Denumire sprayWD-40
Tip / utilizare agent chimiccuratare contacte
Capacitate spray [ml]400