• Stoc epuizat
BANDA DE ETANSARE AUTOEXPANDABILA IMPREGNATA

BANDA DE ETANSARE AUTOEXPANDABILA IMPREGNATA

37608
Stoc epuizat
39,00 lei
Cu TVA

[]

 

Descriere
Premium Expanding Tape 300 este o banda de etansare auto-expandabila impregnata. Folosit in rosturile acoperite si rosturile de dilatare. Banda de expansiune este o banda flexibila din spuma poliuretanica impregnata cu o dispersie acrilica refractara. Banda este etansa si protejeaza imbinarea de praf, vant si ploaie cu o presiune de pana la 300 Pa. Banda de etansare autoadeziva are proprietati excelente de izolare termica si fonica. Este permanent flexibila si se misca odata cu articulatia.

Utilizare
Premium Expanding Tape 300 este proiectat pentru a oferi protectie impotriva intemperiilor si izolatie in imbinarile exterioare, care sunt in mare parte acoperite. Domeniile de aplicare includ imbinari ale fatadelor, usilor si tocurilor de ferestre, izolarea elementelor de beton si acoperis, case din lemn si busteni, izolarea fonica a peretilor interiori si despartitori si izolarea echipamentelor de ventilatie si a echipamentelor de schimb de aer impotriva sunetului si vibratiilor.

- Instalare foarte rapida si usoara
- Flexibil permanent
- Impermeabilitate la ploaie ≥ 300 Pa
- Clasa de incendiu B2
- Etanseitate impotriva vantului si prafului
- Permeabilitatea la difuzia vaporilor
- Rezistenta la temperatura
- Compatibil cu majoritatea materialelor de constructii
- Ofera izolatie termica
- Ofera izolare fonica

Procedura de aplicare
Temperatura de aplicare este de la + 5 ° C pana la + 30 ° C. Evitati curatarea sub presiune sau utilizarea solventilor foarte acizi. Banda de etansare autoadeziva este nevopsita.

Mod de utilizare:
Selectati o banda potrivita in functie de latimea imbinarii. Apoi selectati latimea benzii in functie de adancimea imbinarii. Asigurati-va ca imbinarea este curata si uscata. Taiati primele (si ultimele) role de banda de 3-5 cm. O parte a benzii este acoperita cu o tesatura adeziva pentru a fixa materialul de etansare pe imbinare. Indepartati stratul de banda adeziva si apasati banda pe suprafata. Din motive vizuale, instalati banda de etansare la 2-3 mm spre interior de marginea imbinarii. Banda incepe apoi sa se extinda incet si sa umple golul.

Parametri tehnici:

- Clasificare (DIN 18542) BG2
- Etanseitatea imbinarilor impotriva ploii (DIN18542) ≥ 300 Pa
- Permeabilitatea aerului (DIN 18542, EN 12114) ≤ 1,0 m3 / (h * m * (daPa) 2/3)
- Conductivitate termica 10, tr (DIN EN 12667) ≤ 0,046 W/m • K
- Reactia la foc (DIN 4102) B2
- Rezistenta la temperatura -40 - +90 ° C

Perioada de valabilitate garantata este de 1 an de la data productiei atunci cand este depozitata intr-un loc racoros si uscat, in ambalajul original, la temperaturi cuprinse intre +1 °C si +20 °C.


Tip accesoriu
Banda izolatoare
Fara recenzii

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist
Product added to compare.