Metode de livrare:
___________________________________

Comenzile cu livrare din magazin se ridica in a doua zi lucratoare de la inregistrare.

In acest moment, CONEX ELECTRONIC va pune la dispozitie serviciul de livrare prin curier rapid. In aceasta pagina v-am pus la dispozitie toate informatiile utile despre aceste metode de livrare.

Va reamintim ca procesarea comenzilor online se face de luni pana vineri, intre orele 09:00 si 18:00.

1. Detalii livrare curier rapid:

Intotdeauna incercam sa va oferim cele mai bune conditii de transport, motiv pentru care va punem la dispozitie mai multe optiuni din care sa alegeti.

Livrare gratuita pentru comenzi ONLINE a caror valoare este de minim 500 de lei, fara taxa de transport!

Firma CONEX ELECTRONIC colaboreaza, in acest moment, cu urmatoarele firme de curierat:

GLS Courier | FAN Courier | Sameday

In acest moment, taxele de livrare percepute pentru comenzile efectuate catre firma CONEX ELECTRONIC S.R.L sunt suportate de catre solicitant. Pentru comenzi cu valoare totala sub 49 RON, se adauga o taxa de procesare de 18 RON. Cutiile sunt generos dimensionate și articolele dumneavoatră sunt bine protejate.

Comenzile efectuate catre CONEX ELECTRONIC vor fi expediate catre solicitant in cel mai scurt timp posibil. Expedierea se face cu plata ramburs, folosind serviciile firmelor de curierat pe care vi le punem la dispozitie, identificate mai sus. Pentru calculul sumei de transport, setarea implicita este GLS Courier, motiv pentru care veti observa pretul standard al firmei respective, pana in pasul 4 din procesul de finalizare comanda, in care veti putea selecta curierul dorit.

ATENTIE: pretul exprimat pentru serviciile de transport nu este in mod obligatoriu pretul final, deoarece fiecare firma de curierat percepe taxe suplimentare in functie de greutate, nr.de colete, km. exteriori, etc. Din acest motiv, pretul final ar putea fi diferit fata de cel pe care il veti primi pe site, in finalizarea comenzii. Pretul final al transportului va fi comunicat catre dvs. printr-un e-mail de confirmare, daca acesta se va schimba.

Product added to wishlist
Product added to compare.