Inregistrare cont client.

Inainte de a urma instructiunile de mai jos, fi-ti siguri ca folositi unul din urmatoarele browsere: Google ChromeMozila Fifefox. Altele pot functiuna dar pot genera erori pe parcursul inregistrarii si a plasarii comenzii. Va sugeram sa evitati Microsoft Internet Explorer. Deasemenea, site-ul nu este optimizat corespunzator pentru toate dispozitivele mobile, motiv pentru care pot aparea erori in timpul inregistrarii unei comenzi de pe telefon sau tableta. Va sugeram sa folositi un PC.

Daca ati uitat parola, folositi butonul "Recupereaza parola" si veti primi un mail cu detaliile despre recuperare. Verificati inclusiv in folderul de Spam.

ATENTIE! Va rugam sa verificati folder-ul de SPAM in legatura cu toate notificarile pe care le primiti de la noi, daca nu le gasiti printre mesajele dumneavoastra de zi cu zi.

Fiind logat in contul dumneavoastra, veti putea sa:
• plasati comenzi mai usor si mai rapid, selectand una din adresele pre-definite
• vedeti on-line statusul comenzilor dumneavoastra si istoricul acestora
• beneficiati de transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 lei

Pentru a lansa o comanda pe site trebuie sa va logati in contul dumneavoastra de client. Daca aveti cont, introduceti adresa de e-mail, parola, si nu uitati sa bifati optiunea "Nu sunt robot". Daca nu aveti cont de client, urmariti instructiunile de mai jos:

1. Selectati tipul de cont pe care doriti sa-l inregistrati: Persoana fizica sau Perosoana juridica.

2. Introduceti adresa de e-mail pe care doriti sa o folositi in relatie cu achiztiile dumneavoastra.

3. Apasati butonul "Inregistrare".

Atentie: Un cont nu poate fi pentru persoana fizica si persoana juridica, va fi nevoie sa inregistrati conturi diferite, in functie de scopul achizitiei.

4. Introduceti datele personale solicitate. Campurile olgibatorii sunt marcate cu un asterix rosu. In cazul persoanelor juridice, vor aparea campuri separate pentru firma, sub datele dumneavoastra personale.

5. Selectati preferintele pentru abonare Newsletter si comunicari de oferte speciale, apoi bifati casuta "Nu sunt robot" si apasati butonul "Inregistrare".

Felicitari! Contul dumneavoastra s-a inregistrat si veti putea gasi o confirmare pe adresa de e-mail. In cazul anumitor servere de e-mail se poate receptiona in Spam, nu uitati sa verificati.

Adaugare adrese pentru livrare.

Dupa ce ati creat contul veti fi trimis, in mod automat, in pagina contului dumneavoastra.

1. Dati click pe butonul "Adresele mele" si apoi pe "Adaugati o adresa noua".

2. Adaugati toate informatiile necesare. Campurile olgibatorii sunt marcate cu un asterix rosu.

Atentie: In cazul firmelor, datele de livrare pot fi diferite fata de cele folosite la inregistrare si va fi nevoie sa le completati, chiar daca punctul de lucru serveste ca punct de livrare.

Campul de observatii se poate folosi pentru indicatii relevante si importante pentru a se putea livra comanda in conditii optime.

3. Adaugati un nume adresei. Ex: "Adresa mea".

4. Apasati butonul "Salveaza".

Felicitari! Sunteti gata sa plasati o comanda.

Cum plasez comanda?

1. Cautati produsul dorit navigand prin categoriile de produse, folosind filtrele din categorii, acolo unde sunt disponibile, sau prin folosirea casetei "Cauta produs". Cautarea poate idenfica un produs dupa cod Conex sau dupa denumirea acestuia.

2. Selectati cantitatea dorita in cosul de cumparaturi prin apasarea butoanelor + / - , sau prin introducerea manuala a cantitatii, si “Adaugati in cos.”

3. Dupa ce ati primit confirmarea ca produsele s-au plasat in cos, puteti "Continua cumparaturile" sau puteti merge "Spre finalizare comanda".

Mentionam ca pentru comenzile a caror valoare nu depaseste 49 Lei, inaintea taxelor de livrare, se adauga o taxa de procesare, in valoare de 18 Lei.

Spre finalizare comanda.

Acum sunteti in cosul de cumparaturi si aveti urmatorii pasi:

1. Sumar -> prezinta detalii despre ce ati comandat si despre livrare; click pe "Spre finalizare comanda" pentru a merge mai departe.

2. Autentificare -> disponibil doar daca nu v-ati logat in contul dumneavoastra, inainte de a incepe cumparaturile si va fi nevoie sa folositi datele dumneavoastra de autentificare pentru a merge mai departe. click pe "Spre finalizare comanda" pentru a merge mai departe.

3. Adresa -> selectati adresa la care doriti livrarea, daca este diferita fata de cea inregistrata anterior. click pe "Spre finalizare comanda" pentru a merge mai departe.

4. Livrare -> selectati metoda de livrare dorita, din cele disponibile. click pe "Spre finalizare comanda" pentru a merge mai departe.

5. Modalitate de plata -> selectati modalitatea de plata dorita, din cele disponibile. click pe "Spre finalizare comanda" pentru a merge mai departe.

Apasati butonul "Confirm comanda".

Felicitari! In scurt timp veti primi o confirmare de comanda pe adresa dumneavoastra de mail.

Pentru probleme tehnice intampinate in timpul plasarii comenzilor va rog sa ne scrieti la contact@conexelectronic.ro

Product added to wishlist
Product added to compare.