Instrumente de plata:

  • Plata numerar / Ramburs.

  • Plata cu card MasterCard sau VISA.

  • Ordin de plata.

1.Plata numerar si ramburs:

Plata se va face in lei, integral, cand ridicati produsele din magazin sau cand se livreaza produsele la adresa specificata de catre dvs.

2.Plata cu card MasterCard/VISA:

Plata se poate realiza prin card de credit/debit si se va face fie in momentul ridicarii produselor din magazin, fie in cazul unei comenzi online, daca utilizatorul doreste sa foloseasca serviciile de plata online.

Daca plata se face online cu cardul de credit/debit, este necesar sa completati un formular cu datele despre acesta. Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va ofera informatiile relevante pentru comanda.

S.C. Conex Electronic S.R.L. accepta urmatoarele carduri de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard,  Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Folosind ca metoda de plata card-ul bancar de credit/debit comanda dumneavoastra va fi procesata imediat.

S.C. Conex Electronic S.R.L. si Romcard SA garanteaza securitatea sistemelor informatice.

3.Ordin de plata:

La cerere, se poate emite o factura proforma, stabilita in urma unei confirmari telefonice, impreuna cu un reprezentat al firmei S.C. Conex Electronic S.R.L. In cazul acestui instrument de plata, livrarea produselor se va face in momentul in care plata este confirmata in contul afisat pe documentul emis.

Product added to wishlist
Product added to compare.