1. Informatii personale:

Sunteti de acord ca furnizarea serviciilor sau produselor va incepe imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute.

Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte. Optand pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informatii, accesati link-ul https://www.conexelectronic.ro/autentificare?back=my-account

Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. S.C. Conex Electronic S.R.L. nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

2. Securitatea datelor personale:

Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de catre S.C. Conex Electronic S.R.L. pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, posta sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare, realizarea de rapoarte statistice etc.

Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.

Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. S.C. Conex Electronic S.R.L. se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si S.C. Conex Electronic S.R.L..

Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru.

S.C. Conex Electronic S.R.L. se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastra trimisa la adresa vanzari@conexelectronic.ro,  se obliga: sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale.

S.C. Conex Electronic S.R.L. certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.
Printre aceste drepturi se numara (enumerarea neavand un caracter limitativ):


a. dreptul de a cere S.C. Conex Electronic S.R.L. sa va confirme daca prelucreaza sau nu datele dumneavoastra personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an;


b. dreptul de a cere S.C. Conex Electronic S.R.L. sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001;


c. dreptul de a cere S.C. Conex Electronic S.R.L. sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale; 


d. In cazul platilor online, plata serviciilor de pe acest website este efectuata prin intermediul solutiilor de plata online oferite de Unicredit Bank. 


In vederea eliminarii riscului ca datele dumneavoastra sa intre in posesia si sa fie folosite abuziv de terte persoane: 


S.C. Conex Electronic S.R.L. si Unicredit Bank garanteaza securitatea sistemelor informatice. 


Informatiile privind datele cardului bancar (numar de card, data expirarii etc.) nu sunt transferate sau stocate, la nici un moment de timp, pe serverele S.C. Conex Electronic S.R.L. sau pe serverele Unicredit Bank.


In cazul sistemului 3D Secure pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, datele legate de cardul dumneavoastra, sunt introduse direct in sistemele Visa sau MasterCard, iar in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul 3D Secure, autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem - introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra, similar codului PIN la tranzactiile de la ATM. 


ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI www.conexelectronic.ro SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL www.conexelectronic.ro,  VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI www.conexelectronic.ro  SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

3. Copyright:

Intregul continut al site-ului www.conexelectronic.ro  - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea S.C. Conex Electronic S.R.L. si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul S.C. Conex Electronic S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

4. Accesul la site:

S.C. Conex Electronic S.R.L. garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei S.C. Conex Electronic S.R.L. fara acordul scris prealabil al acesteia.

 

5. Descrierea serviciilor:

S.C. Conex Electronic S.R.L. pune la vanzare prin intermediul site-ului www.conexelectronic.ro o gama larga de produse utilizate in domeniul electronicii, cat si bunuri de larg consum.

 

6. Pret:

Preturile prezentate includ TVA (19%); 

Pretul prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul efectuarii operatiunii, pret la care se adauga costurile de livrare si de procesare a comenzii inregistrate, daca este cazul.

Pentru produsele cu pret "0.00 Lei" va rugam sa ne contactati la adresa de mail contact@conexelectronic.ro sau la nr. de telefon +40 21 242 2206.

 

7. Plata serviciilor:

Plata serviciilor conform acestor Termeni si Conditii se poate face:

a) Online, cu cardul. 

Plata se poate realiza prin card de credit/debit. 

Daca plata se face online, cu cardul de credit/debit este necesar sa completati un formular cu datele despre acesta.  Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va ofera informatiile relevante pentru comanda. 

S.C. Conex Electronic S.R.L. accepta urmatoarele carduri de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard,  Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Folosind ca metoda de plata card-ul bancar de credit/debit comanda dumneavoastra va fi procesata imediat.

b) Cu numerar, la livrare.

8. Litigii:

Orice litigiu aparut in legatura cu utilizarea acestui serviciu va fi rezolvat pe cale amiabila. 

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.

Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

9. Produse:

Imaginile produselor au caracter ilustrativ. Va rugam consultati descrierea produsului.

 Toate preturile afisate pe site sunt exprimate in RON si includ TVA.

Comenzile efectuate catre CONEX ELECTRONIC vor fi expediate catre solicitant in cel mai scurt timp posibil. Expedierea se face cu plata ramburs, folosind serviciile transportatorului rapid GLS (General Logistic Systems).  Taxele de expediere vor fi suportate de solicitant. Pentru a consulta tarifele de transport vizitati sectiunea "download".

Comenzile efectuate catre CONEX ELECTRONIC a caror valoare totala nu depaseste 49 Lei, inaintea taxelor de livrare, li se vor adauga o taxa de procesare, in valoare de 18 Lei.

Pentru comenzi cu valoare totala egala sau mai mare de 500 RON, beneficiati de transport gratuit cu serviciile transportatorului rapid GLS sau BooKurier (valabil doar in zona Bucuresti si Metropolitan).


Solicitantii care doresc alt transportator (DHL, CARGUS, FANCURIER, etc.) vor solicita in mod expres acest lucru in sectiunea "comentarii" ce apare in fereastra "cosul de cumparaturi" sau folosind adresele de e-mail specificate la rubrica "contact". Taxele suplimentare respective vor fi suportate de solicitant. 

Urmare a problemelor repetate aparute de-a lungul timpului, Conex Electronic nu mai foloseste serviciile Postei Romane (nici serviciul rapid - PRIORIPOST).

Perioada de garantie a produselor comercializate de SC Conex Electronic SRL este de 6, 12, 24 sau 36 luni. Garantia se acorda la sediul inscris in certificatul de garantie. La solicitarea garantiei insotiti produsul cu certificatul de garantie si o descriere a defectului.

Pierderea certificatului de garantie emis de SC Conex Electronic SRL, precum si deteriorarea, stergerea sau pierderea etichetei care contine datele de identificare ale produsului (S/N, IMEI etc.) pot duce la pierderea garantiei. In cazul in care nu ai primit alaturat facturii sau pe email certificatul de garantie, il poti solicita oricând la adresa de e-mail: contact@conexelectronic.ro

Produsele neridicate de la unitatea de service in termen de 6 luni de la finalizarea operatiunilor vor fi declarate abandonate (conform dispozitiilor Codului Civil).


Ne cerem scuze pentru eventualele neplaceri.

Pentru informatii suplimentare va rugam sa folositi datele din rubrica "contact".

10. Politica retur:

In atentia persoanelor fizice!

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu comerciantii:

Perioada de retragere din contractul incheiat este de 14 zile incepand cu ziua in care consumatorul intra in posesia fizica a produsului. Acesta are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.

In cazul in care consumatorul doreste sa returneze produsele in termenul de 14 zile, prevazut de lege, iar acestea respecta conditiile de retur (paragraful de mai jos), consumatorul este rugat sa trimita o notificare sub forma de e-mail catre contact@conexelectronic.ro. Aceasta notificare trebuie sa contina cel putin trei din urmatoarele informatii, pentru a fi identificata achizitia: data achizitiei, nume complet, adresa, suma platita, nr.bon/factura, produs achizitionat.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit).

Nu se accepta returnarea produselor care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc. In acelasi timp, nu pot fi returnate nici produse de tip consumabile sau componente electronice (active, pasive, SMD, conectori, prize, sigurante, bobine, cabluri, etc.), kit-uri neasamblate, produse ce contin accesorii de tip consumabile care au fost desigilate si folosite, produse care reprezinta o comanda speciala (a clientului), produse ce necesita o inregistrare pe site-ul producatorului inainte de a fi utilizate.

Pana in momentul in care vanzatorul receptioneaza produsul din partea transportatorului, pentru efectuarea returului catre consumator, produsul este in responsabilitatea consumatorului.

Contravaloarea produselor va fi rambursata in cel mult 14 de zile de la data primirii acestora de catre comerciant, in urma returnarii produselor.

11. Politica utilizare cookies:

Informatiile prezentate in continuare au scopul de a aduce la cunostinta utilizatorului mai multe detalii despre plasarea, utilizarea si administrarea cookie-urilor din site-ul www.conexelectronic.ro.

Acest website foloseste cookie-uri proprii pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Inainte de a incepe, va informam ca cookie-urile nu retin informatii cu caracter personal pentru a putea fi utilizate si, in cele mai multe cazuri, nu identifica personal utilizatorii de internet. O vizita pe site-ul nostru poate plasa cookie-uri in scopuri de monitorizare a performantei site-ului, analiza a vizitatorilor, inregistrare, etc.

In ceea ce numim "web 2.0", cookie-urile joaca un rol important in facilitarea accesului si livrarii multiplelor servicii de care utilizatorul se bucura pe internet astfel:

1. Personalizarea si memorarea anumitor setari precum limba in care este vizualizat un site, optiunile de navigare, asigurand astfel o incarcare mult mai rapida a informatiilor, etc.
2. Furnizarea de feedback valoros asupra modului in care este utilizat site-ul nostru, astfel incat sa il putem face cat mai eficient si mai accesibil pentru dvs.
3. Permisiunea aplicatiilor multimedia sau de alt tip, de pe alte site-uri, sa fie incluse in site-ul nostru pentru a crea o experienta de navigare mai valoroasa, mai utila si mai placuta.

Acestea sunt o parte din serviciile pe care le indeplinesc cookie-urile, iar daca nu va simtiti confortabil(a) folosind cookie-urile, va putem oferi cateva sfaturi ca sa navigati fara griji:

a) particularizati setarile browserului in ceea ce priveste cookie-urile pentru a reflecta un nivel confortabil al securitatii utilizarii lor.

b) daca nu va deranjeaza cookie-urile si sunteti singura persoana care foloseste computerul, puteti seta din browser-ul folosit, termene lungi de expirare pentru stocarea istoricului de navigare si a datelor personale de acces.
c) daca impartiti accesul la computer, puteti seta browser-ul ca sa stearga datele individuale de navigare de fiecare data cand il inchideti.
d) folositi o solutie de securitate online care este actualizata la zi.

Informatii si date de contact:
Conex Electronic SRL - magazin Bucuresti

Adresa: Str. Maica Domnului, nr. 48, Sector 2,  Bucuresti
Of. Reg. Com.: J40/8557/1991
CUI: RO3016800
Banca: Banca Comerciala Romana
IBAN: RO75 RNCB 0297 1069 4804 0001

Program magazin:
Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
Sambata - Duminica: INCHIS

----------------------------------------------

Telefon:   +4021 242 22 06
                +4021 242 09 79
Email: contact@conexelectronic.ro

Product added to wishlist
Product added to compare.