CEAS LED CU TERMOMETRU - VERDE

CEAS LED CU TERMOMETRU - VERDE

32771
in stoc
52,00 lei
Cu TVA ca. 24 - 48 de ore

[]
 

Modul 3 in 1 cu chip DS3231: ceas, termometru si voltmetru de curent continu.

Parametri produs:
• Tensiune de alimentare: 5...30V DC
• Temperatura masurata: -40...120°C, rezolutie 0,1 grade.
• Tensiune masurata: 5...23V DC
• Dimensiuni: 40x13mm
• Culoare afisaj: verde
Setari
1) Se alimenteaza modulul. Cele doua puncte din mijlocul afisajului incep sa clipeasca.
2) Se apasa butonul din stanga afisajului. "Minutele" incep se clipeasa. Se apasa butonul din dreapta afisajului si se seteaza minutele in intervalul 00 - 59.
3) Se apasa din nou butonul din stanga afisajului. "Orele" incep se clipeasa. Se apasa butonul din dreapta afisajului si se seteaza orele in intervalul 00 - 23.
4) Se apasa din nou butonul din stanga afisajului pentru setarea datei calendaristice. Se procedeaza succesiv, la fel ca mai sus, pentru setare "zi" in intervalul 1-31, apoi "luna" in intervalul 1-12 si apoi "an" in intervalul 2012-2049.
5) Se apasa butonul din stanga pentru calibrarea tensinui masurate [x.xU], unitatea este 0.1V, un numar pozitiv indica o creștere, un numar negativ indica scadere.
6) Apoi apasati butonul din stanga pentru calibrarea temperaturii masurate [Ac: xx], xx este valoarea de corectie, un numar pozitiv indica o crestere, un numar negativ indică scaderea in grade.
7) Apasati butonul din stanga pentru afisarea starii dd ale functiei definite. Apasati butonul din dreapta pentru a modifica valoarea: (dd: 0) timp + temperatura + tensiune, (dd: 1) timp + tensiune, (dd: 2) timp + temperatura, (dd: 3) temperatura + tensiune.
8) Apasati butonul din stanga, pentru a modifica timpul de afisarea a functiei alternative (dF). Apasati butonul din dreapta pentru a schimba valoarea (cu atât este mai mare cu atât timpul de afisare este mai lung). Nu setați la valoarea 0 fiindca afisajul nu va indica nimic.
9. In sfarsit, apasati butonul din stanga pentru a salva valoarea tuturor setarilor si pentru a reveni la afisarea normala.

La alimentarea moduluilui, tasta din dreapta comuta circular functile afisate: Timp ---> Data ---> Temperatura ---> Tensiune.

Nota: cand se masoara temperatura, sonda trebuie indepartata de placa cu piese fiindca acestea se incalzesc si pot determina afisarea eronata a temperaturii.

Un video pe tema se gaseste aici.

Fara recenzii

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist
Product added to compare.