K 8402 CAP OPTIONAL PT. K8400

  12872

In stoc

579,83 lei fara TVA

(690,00 lei cu TVA )

Wishlist

Va reamintim ca primiti transport gratuit pentru comenzile in valoare de minim 300 Lei! Acest beneficiu este valabil, exclusiv, pentru comenzile din site.



   Transportul este setat implicit prin GLS Courier. Pentru mai multe informatii, consultati pagina "Detalii Livrare". Pentru cereri de oferte, personalizate, va rugam sa folositi mijloacele de contact, prezentate mai sus.

   Comenzile cu ridicare din magazin, plasate intre orele 8:00 si 0:00 se pot ridica a doua zi, dupa ora 15:00. Comenzile plasate intre orele 0:00 si 8:00 se pot ridica in aceeasi zi, dupa ora ora 15:00. La ridicarea comenzilor din magazin este necesar sa comunicati nr. de comanda.

Valabilitatea comenzilor cu ridicare din magazin este de 5 zile lucratoare! Dupa aceasta perioada, acestea se vor anula, in mod automat.  

Contains all necessary parts to convert your single extruder Vertex 3D Printer into a dual extruder printer.

Features
• includes:
     – 0.35mm extruder assembly
     – Stepper motor
     – Plug-in stepper motor driver
     – All necessary hardware

Extras
Important


At the factory, we have loaded your Vertex 3D Printer controller board with dual extruder firmware.

If you would like to use your Vertex 3D Printer as a single extruder printer, you will have to upload single extruder firmware.
Vertex 3D printer firmware single head

If you have been using your Vertex 3D Printer as a single extruder printer and you are upgrading to dual extruder, then you will have to upload dual extruder firmware.
Vertex 3D printer firmware dual head