MINIBORMASINA PROXXON MICROMOT 60/E

MINIBORMASINA PROXXON MICROMOT 60/E

28510
in stoc
208,00 lei
Cu TVA ca. 24 - 48 de ore

[]
 

Pentru frezat, gaurit, slefuit, periat, curatat, indepartat rugina, taiat, gravat etc.
Pentru lucrul cu otel, metale pretioase, sticla, ceramica, plastic si pietre pretioase.


Ideala pentru electronisti, creatorii de machete, mecanici, bijutieri, opticieni, artisti, tehnicieni dentari si multi altii.
Tensiunea de alimentare de 12 v permite utilizarea in siguranta a lichidelor de racire ( pentru slefuire sau taiere umeda).
Carcasa robusta din fibra de sticla ranforsata cu poliamida. Cu insertii din material moale in zona de prindere pentru a usura folosirea indelungata.
Diametrul gatului de 20mm permite utilizarea acestei masini impreuna cu standul de gaurire MB 140/S, menghinele universale UHV si UHZ precum si adaptorul unghiular WS 90.
Diametrul de doar 35mm le face usor de manuit. Greutatea de 230g, silentiozitatea si usurinta in manevrare asigura succesul produsului.
Pensetele de precizie MICROMOT asigura o fixare precisa a accesoriilor, fara vibratii si oscilatii nedorite.
Dimensiunea masinii impune folosirea tensiunii de alimentare de 12v, de aceea un transformator de tensiune este necesar. Sunt
recomandate transformatoarele MICROMOT de minim1,0 A.

Precizie maxima: axul cu rulmenti. Motorul este echilibrat, silentios cu o durata mare de viata. Controlul electronic al turatiei cu „feeback” (putere mare in zona turatiilor mici). Carcasa robusta din fibra de sticla ranforsata cu poliamida. Cu insertii din material moale in zona de prindere pentru a usura folosirea indelungata. Sase pensete de 1,0 – 1,5 – 2,0 – 2,4 – 3.0 si 3,2 mm sunt incluse.

Date tehnice:


 Tensiune de alimentare 12 – 18v. Puterea consumata este
40w maxim. Turatia reglabila intre 5000 si 20000 rpm. Lungime 220 mm. Greutate 230g.

Fara recenzii

11 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist
Product added to compare.