KIT EDUCATIONAL-INVATAM SA LIPIM

  10011

In stoc

100,00 lei fara TVA

(119,00 lei cu TVA )

Wishlist

Va reamintim ca primiti transport gratuit pentru comenzile in valoare de minim 300 Lei! Acest beneficiu este valabil, exclusiv, pentru comenzile din site.   Transportul este setat implicit prin GLS Courier. Pentru mai multe informatii, consultati pagina "Detalii Livrare". Pentru cereri de oferte, personalizate, va rugam sa folositi mijloacele de contact, prezentate mai sus.

   Daca doriti sa ridicati comanda din magazin, va reamintim ca exista un timp de minim 2 ore care se aloca pregatirii comenzii dumneavoastra, iar ridicarea se poate face NUMAI dupa ce primiti confirmarea pe e-mail.

EDU03 include: un ciocan de lipit, scule, piese electronice, placile cu circuite imprimate necesare pentru a finaliza doua minikituri precum si o cutie organizer. O introducere ideala in lipire.

Caracteristici:
• continut:
      - ciocan de lipit si suport
      - aliajul de lipit
      -  cleste sfic
      - 1 minikit " LED-uri intermitente": 511
               * potrivit pentru diferite aplicatii (de exemplu, constructii de modele) si scop educational. Viteza reglabila intermitent cu doua potentiometre.
      - 1 minikit "LED-uri cu sensor acustic": 5120
               * patru LED-uri de mare intensitate se aprind si reactioneaza simultan la fiecare sunet. Kit-urile pot fi utilizate pentru diferite aplicatii amuzante si practice, de exemplu: indicator de sunet, unitate de sunet si lumina pentru muzica.Unitatea poate fi, de asemenea, folosita pentru a indica când suna telefonul sau soneria de la intrare, lucru interesant pentru persoanele cu probleme de auz. Sensibilitate reglabila cu potentiometru. Microfon incorporat.