KIT EDUCATIONAL-INITIERE IN ELECTRONICA

  10062

In stoc

60,50 lei fara TVA

(72,00 lei cu TVA )

Wishlist

Va reamintim ca primiti transport gratuit pentru comenzile in valoare de minim 300 Lei! Acest beneficiu este valabil, exclusiv, pentru comenzile din site.



   Transportul este setat implicit prin GLS Courier. Pentru mai multe informatii, consultati pagina "Detalii Livrare". Pentru cereri de oferte, personalizate, va rugam sa folositi mijloacele de contact, prezentate mai sus.

   Daca doriti sa ridicati comanda din magazin, va reamintim ca exista un timp de minim 2 ore care se aloca pregatirii comenzii dumneavoastra, iar ridicarea se poate face NUMAI dupa ce primiti confirmarea pe e-mail.

Kitul experimental EDU01 este primul pas in lumea electronicii moderne. Construiţi-vă propriile circuite intr-un mod distractiv, sigur şi educativ.
Kit-ul contine o placa si toate componentele necesare pentru a incepe imediat. Vei ajunge sa termini asamblarea primului tau circuit in doar câteva minute ...

http://www.youtube.com/watch?v=sIzxmG8-r88&feature=player_embedded
Getting started

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=TIg877BATK0
what is in the box?

Caracteristici:
• o parte din gama EDUKIT
• 10 proiecte interesante pentru a fi construite
• nu necesita lipiri
• o placa de calitate cu 456 terminale de contact
• proiectece se pot construi: LED-uri sclipitoare, alarma anti-efractie, senzor de lumina, tester polaritate, circuit start-stop, timer, lumina de navigatie, alarma pentru apa si multe altele.

Specificatii:
• dimensiuni placa: 80 x 60mm / 3.15 "x 2.36"
Atentie! Imaginea produsului este cu titlu informativ, bateria de 9V nu este inclusa in cutie.