SPRAY VOPSEA GRI DESCHIS RAL 7001 400ML

  26541

Lipsa stoc

11,76 lei fara TVA

(14,00 lei cu TVA )

Wishlist

Va reamintim ca primiti transport gratuit pentru comenzile in valoare de minim 300 Lei! Acest beneficiu este valabil, exclusiv, pentru comenzile din site.Link producator

   Transportul este setat implicit prin GLS Courier. Pentru mai multe informatii, consultati pagina "Detalii Livrare". Pentru cereri de oferte, personalizate, va rugam sa folositi mijloacele de contact, prezentate mai sus.

   Daca doriti sa ridicati comanda din magazin, va reamintim ca exista un timp de minim 2 ore care se aloca pregatirii comenzii dumneavoastra, iar ridicarea se poate face NUMAI dupa ce primiti confirmarea pe e-mail.

Vopsea spray acrilica, rezistenta la intemperii, pentru aplicatii casnice si hobby. Domeniul de utilizare: se poate aplica pe lemn, metal, aluminiu, sticla, piatra, carton, hârtie, ciment, portelan si numeroase suprafete din mase plastice. Gama variata de nuante si culori (24 nuante) mate, lucioase si metalizate.

Caracteristici:
• Uscare rapida
• Rezistenta buna la intemperii si factori de mediu
• Aderenta buna
• Raport favorabil calitate/preţ
• Poate fi protejat cu orice tip de lac
• Nu contine CFC
• Consum specific: 400ml sunt suficienti pentru 0,7 – 0,9mp în functie de numarul de straturi de vopsea si de substratul pe care se aplica vopseaua

Mod de folosire:
Agitati energic recipientul 3 minute. Faceti un test de pulverizare. Aplicati câteva straturi subtiri de la o distanta de 25-30 cm. Uscare rapida: neaderent la praf 15-30 min. neaderent la atingere: 15-180 min. Uscare completa dupa aprox. 24 de ore.

BrandAlti fabricanti
Tip / utilizare agent chimicvopsea
Denumire sprayVery Well
Capacitate spray [ml]400