• Stoc epuizat
SHELLY DIMMER 2, WIFI SMART LIGHT CONTROLLER
SHELLY DIMMER 2, WIFI SMART LIGHT CONTROLLER
SHELLY DIMMER 2, WIFI SMART LIGHT CONTROLLER
SHELLY DIMMER 2, WIFI SMART LIGHT CONTROLLER
SHELLY DIMMER 2, WIFI SMART LIGHT CONTROLLER
SHELLY DIMMER 2, WIFI SMART LIGHT CONTROLLER
SHELLY DIMMER 2, WIFI SMART LIGHT CONTROLLER
SHELLY DIMMER 2, WIFI SMART LIGHT CONTROLLER
SHELLY DIMMER 2, WIFI SMART LIGHT CONTROLLER
SHELLY DIMMER 2, WIFI SMART LIGHT CONTROLLER

SHELLY DIMMER 2, WIFI SMART LIGHT CONTROLLER

38765
Stoc epuizat
207,00 lei
Cu TVA

[]

 

Controlati iluminarea de acasa, indiferent unde va aflati. Acum nu vei lasa luminile aprinse si casa ta nu te va primi in intuneric. Poate fi folosit pentru a aprinde/stinge luminile, utilizati functia de dimmer pentru controlul luminozitatii. Cu Shelly Dimmer 2, puteti regla lumina in functie de preferintele dvs. Setati nivelul de iluminare adecvat, care este cel mai bun pentru citit, vizionat la televizor, cina etc. Puteti, de asemenea, sa setati programe saptamanale: alegeti o ora si setati  sa porneasca/stinga, sau sa diminueze lumina, sau va urmari automat rasaritul soarelui si apusul,si va poate controla iluminarea in consecinta.

  • Controlati de la distanta: controlati iluminarea casei, indiferent unde va aflati.
  • Maxima compatibilitate: Compatibil cu Android, iOS, Amazon Alexa si Google Assistant.
  • Wireless: Nu este nevoie de HUB - Conectati Shelly Dimmer 2 direct la Wi-Fi de acasa.
  • Varietate mare de tipuri desurse de iluminat: Shelly Dimmer 2 poate fi utilizat cu o varietate larga de becuri.
  • Programe de rasarit/apus: urmariti automat rasaritul si apusul si controlati-va iluminarea in consecinta.
  • Programari saptamanale: alegeti o ora si setati iluminarea  on/off sau atenuare orara.
  • Protectie la supraincalzire: Senzor de temperatura intern special pentru protectie la supraincalzire.
  • Dimming fara fir de neutru. Shelly Dimmer 2 este capabil sa acopere toate tipurile de instalatii electrice.
  • Dimensiuni mici, pline de functionalitati: Proiectat inteligent pentru a se potrivi in majoritatea dozelor si intrerupatoarelor electrice standard.

Lumina care se potriveste dispozitiei tale: In functie de activitatile tale si de ora din zi, ai nevoie de diferite tipuri de lumina si luminozitate. Cu Shelly Dimmer 2, puteti regla luminozitatea in functie de preferintele dvs. si puteti seta un nivel de iluminare adecvat, cel mai bun pentru citit, vizionat la televizor, cina etc...

Protectie la supraincalzire si supraconsum: Senzor de temperatura intern pentru protectie la supraincalzire. Daca temperatura PCB depaseste un nivel de pericol, dispozitivul se va opri. Dmmer 2 va opri imediat circuitul daca detecteaza un consum mai mare decat setarea de putere definita.

Controlul luminii: Instalati Shelly Dimmer 2 si controlati orice lumini de acasa cu usurinta prin intermediul smartphone-ului sau cu vocea. Cand cititi cartea preferata seara, alegerea unei lumini mai puternice va va usura privirea. De asemenea, reducerea luminii in timpul noptii de film nu a fost niciodata mai usoara.

Shelly Dimmer a fost proiectat pentru instalare intr-un spatiu limitat, cum ar fi suporturi de perete, panouri electrice de control in spatele intrerupatoarelor de perete. Functioneaza cu intrerupatoare traditionale de perete pornit/oprit.

Cu Shelly Dimmer 2 poti folosi becuri cu incandescenta si halogen: 10-220W, lumini LED dimmabile: 50-200VA / 10W – 200W sau sarcini rezistiv-inductive: transformatoare feromagnetice 50-150VA.

Nu este nevoie de HUB sau gateway - Conectati Shelly Dimmer 2 direct la Wi-Fi de acasa. Poate fi controlat si gestionat din aplicatia pentru telefonul mobil, browser web sau din sistemele de automatizare a locuintei prin protocolul HTTP/UDP. Shelly Dimmer 2 poate functiona ca dispozitiv de sine statator, ca accesoriu pentru un controler de automatizare a locuintei sau poate fi folosit ca componenta a unui alt sistem de automatizare

O singura aplicatie, nenumarate posibilitati: Cu cel mai bun serviciu cloud din lume, interfata usor de utilizat, scene, control in bloc si multe altele, aplicatia Shelly Cloud va permite sa va controlati casa de oriunde. Fiecare Shelly poate fi integrat si functioneaza cu toate celelalte dispozitive Shelly din aplicatia Shelly.

Shelly Dimmer 2 este compatibil cu comenzile vocale Google Home/Google Assistant si Amazon Echo.


SHELLY
Fara recenzii

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist
Product added to compare.