SENZOR DE TEMPERATURA SI UMIDITATE SI7021 SONOFF

SENZOR DE TEMPERATURA SI UMIDITATE SI7021 SONOFF

37770
in stoc
33,00 lei
Cu TVA ca. 24 - 48 de ore

[]
 

Sonoff SI7021 este un senzor combinat de temperatura si umiditate capabil sa declanseze comutarea pe baza de temperatura sau umiditate a comutatoarelor inteligente Sonoff TH10 si TH16. Datorita durabilitatii sale functioneaza cu mare precizie si stabilitate chiar si pe termen lung. Vine cu cipuri de temperatura si umiditate incorporate, care se conecteaza la un MCU de inalta performanta pe 8 biti. Solutie eficienta din punct de vedere al costurilor, de inalta calitate si de inalta sensibilitate la detectarea temperaturii si umiditatii si control automat bazat pe temperatura. Senzorul are un conector de 2,5 mm cu 4 pini (similar audio stereo), care se potriveste la prizele de conexiune Sonoff TH10 si TH16.

Senzorul trebuie conectat la comutatorul inteligent inainte de pornire. Nu este recomandat sa conectati sau sa deconectati senzorul dupa pornire.

Cu ajutorul aplicatiei mobile eWeLink puteti crea orice setari bazate pe temperatura sau umiditate care declanseaza pornirea/oprirea automata a releelor ​​TH10 si TH16 sau a altor dispozitive conectate, cum ar fi o priza inteligenta S26. Alegerea perfecta pentru a controla ventilatoare, incalzitoare electrice, radiatoare, umidificatoare, dezumidificatoare, aparate de aer conditionat, sprinklere, acvarii.

Caracteristicile produsului:

    • Senzorul de temperatura si umiditate Sonoff SI7021 are o capacitate de aprox. cablu lungime 50 cm.
    • Precizia senzorului de temperatura: ±0,4°C (in intervalul -10-85°C)
    • Precizia senzorului de umiditate: ±3% RH (0-80% in cazul RH)

 

Senzorul Sonoff SI7021 este recomandat altor produse:

    • Releu comutator inteligent echipat cu WiFi Sonoff TH10, controlabil de la distanta prin internet, versiunea cu iesire inferioara (2200W, 10A),
    • Sonoff TH16 echipat WiFi, releu comutator inteligent controlabil de la distanta prin internet, cu o putere mai mare decat TH10 (3500W, 16A).


Fara recenzii

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist
Product added to compare.