• Stoc epuizat
RELEU SMART 1PM PLUS SHELLY

RELEU SMART 16A, CONTOR ENERGIE, Wi-Fi, SHELLY 1PM PLUS

37769
Stoc epuizat
117,00 lei
Cu TVA

[]

 

Prezentare generala

Cel mai mic, mai inteligent si mai puternic releu WiFi cu functie de masurare pentru casa ta inteligenta! Releul WLAN Shelly 1PM Plus impresioneaza prin diversele sale utilizari! Intrucat releul este compact, il puteti instala cu usurinta in locatia dorita, il puteti conecta la reteaua WiFi si puteti controla diverse dispozitive electronice. Tot ce aveti nevoie este Shelly Cloud, care este compatibil atat cu Android, cat si cu iOS. Releul smart Shelly 1PM Plus WLAN va promite calitate excelenta pe langa functionalitatea sa ridicata! Shelly 1PM Plus este controlat convenabil prin aplicatia mobila gratuita Shelly sau prin Google Home sau Amazon Alexa.

    • Contdown timer - chiar daca uitati sa opriti un dispozitiv, va puteti baza pe temporizatorul de oprire integrat. Acest lucru opreste in mod fiabil dispozitivul dupa o ora.
    • Protectie impotriva supraincalzirii si consumului excesiv - Shelly 1PM Plus are un senzor de temperatura intern. Daca temperatura din interior depaseste o anumita valoare, dispozitivul se opreste. Shelly 1PM Plus opreste circuitul de indata ce se masoara un consum mai mare decat cel definit anterior.
    • Cloud sau nu, alegerea este a ta!

Daca utilizati sau nu functionalitatea cloud gratuita, depinde in intregime de dvs. Pentru ca, de asemenea, puteti accesa si opera interfata de utilizator convenabila a Shelly 1 in orice moment prin adresa IP din reteaua dvs. de domiciliu.
De asemenea, il puteti folosi pentru a activa sau dezactiva functionalitatea cloud. Cand functionalitatea cloud este activa, puteti controla in mod convenabil toate dispozitivele conectate la Shelly 1 in timp ce sunteti in calatorie.

    • Puteti utiliza Shelly 1 autonom sau il puteti integra in alte sisteme de automatizare a locuintei datorita abordarii deschise a Shelly 1.
    • Servicii lingvistice! Produsele Shelly sunt compatibile cu Amazon Alexa, Google Home. Acest lucru face ca toate dispozitivele sa poata fi controlate cu comenzi vocale.
    • Bluetooth- Adaugarea rapida si usoara a dispozitivelor prin conexiune Bluetooth

Fara recenzii

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist
Product added to compare.