RELEU SMART Wi-Fi PENTRU AUTOMATIZARI, SHELLY 1 PLUS
RELEU SMART Wi-Fi PENTRU AUTOMATIZARI, SHELLY 1 PLUS
RELEU SMART Wi-Fi PENTRU AUTOMATIZARI, SHELLY 1 PLUS
RELEU SMART Wi-Fi PENTRU AUTOMATIZARI, SHELLY 1 PLUS
RELEU SMART Wi-Fi PENTRU AUTOMATIZARI, SHELLY 1 PLUS
RELEU SMART Wi-Fi PENTRU AUTOMATIZARI, SHELLY 1 PLUS
RELEU SMART Wi-Fi PENTRU AUTOMATIZARI, SHELLY 1 PLUS
RELEU SMART Wi-Fi PENTRU AUTOMATIZARI, SHELLY 1 PLUS

RELEU SMART 16A, Wi-Fi, REST API, SHELLY 1PLUS

OFERTA SPECIALA!

Pret vechi: 103 Lei (TVA inclus)

37493
in stoc
95,00 lei
Cu TVA ca. 24 - 48 de ore

[]
 

Am dezvoltat Shelly 1Plus cu o interfata WEB integrata pentru gestionarea dispozitivelor si o actualizare OTA securizata. Va puteti seta programele saptamanale de pornire si oprire fara a fi nevoie de dispozitive suplimentare. Shelly 1Plus va cunoaste locatia, va ofera un nivel ridicat de securitate si va ofera controlul accesului la dispozitiv.

Shelly 1Plus poate controla un circuit de pana la 3,5 kW. Este destinat instalarii intr-o priza standard de incasare, in spatele prizelor si intrerupatoarelor de lumina sau in alte locuri cu spatiu limitat. Shelly 1Plus poate fi folosit ca dispozitiv de sine statator sau ca accesoriu pentru un alt controler de automatizare a locuintei.

Cloud sau no cloud - alegerea este a ta!
Daca utilizati sau nu functionalitatea cloud gratuita, depinde in intregime de dvs. Pentru ca, de asemenea, puteti accesa si opera interfata de utilizator convenabila a Shelly 1Plus in orice moment prin adresa IP din reteaua dvs. de domiciliu. De asemenea, il puteti folosi pentru a activa sau dezactiva functionalitatea cloud. Cand functionalitatea cloud este activa, puteti controla in mod convenabil toate dispozitivele conectate la Shelly 1 in timp ce sunteti in calatorie.

Servicii lingvistice! Produsele Shelly sunt compatibile cu Amazon Alexa, Google Home. Acest lucru face ca toate dispozitivele sa poata fi controlate cu comenzi vocale.

Bluetooth! Adaugarea rapida si usoara a dispozitivelor prin conexiune Bluetooth

Proprietati:
• Automatizati iluminarea si lasati-l sa va urmeze programul
• Faceti inteligent fiecare intrerupator de lumina cu Shelly Plus 1 si controlati-l prin telefon sau cu asistentul vocal. Utilizati aplicatia Shelly pentru a seta scene automate in functie de ora din zi sau de apus / rasarit. Asa ca poti seta lumina de pe veranda sa se aprinda cand ajungi acasa de la serviciu, sau lumina din hol sa se stinga dupa ora de culcare a familiei tale. Si nu va faceti griji - intrerupatoarele de lumina pot fi inca actionate manual pentru a satisface nevoile tuturor din casa dvs.
• Automatizati si controlati usa de garaj cu usurinta, indiferent unde va aflati! Shelly Plus 1 are o tensiune de functionare de 12 V si curent continuu de 240 V, ceea ce il face perfect pentru controlul usilor de garaj.

Automatizeaza-ti sistemul de irigare in functie de vreme
Sa ai o gradina frumoasa nu este o sarcina usoara, mai ales cand ai o multime de alte responsabilitati in timpul zilei. Datorita functiilor de script si Shelly Plus 1, iti poti automatiza sistemul de irigare astfel incat sa urmeze conditiile meteorologice si sa-ti iriga gradina doar in lumina soarelui si sa sari peste zilele ploioase.

Faceti inteligent fiecare aparat electric vechi
Nu este nevoie sa rulati cabluri suplimentare, sa faceti renovari inutile si costisitoare sau sa investiti in dispozitive inteligente. Acum puteti automatiza si controla de la distanta orice dispozitiv electric - chiar si vechiul ventilator, incalzitorul, sistemul de piscina, incuietoarea usii sau soneria - cu doar un clic.

Shelly 1Plus se potriveste in cutii incastrate si permite comutarea a numeroase dispozitive, cum ar fi lampi si alti consumatori electrici.
Daca utilizati prize incastrate adanc, Shelly 1Plus se potriveste chiar si in spatele intrerupatoarelor de lumina si le transforma in intrerupatoare inteligente in cel mai scurt timp.
Shelly 1Plus este controlat convenabil prin aplicatia mobila gratuita Shelly sau prin Google Home sau Amazon Alexa.
Fara fir! Nu este nevoie de HUB - Conectati Shelly 1Plus direct la Wi-Fi-ul de acasa.
Controlati de la distanta! Controleaza iluminatul din casa ta oriunde te-ai afla. Nu mai lasati luminile aprinse si veniti acasa in intuneric.

SHELLY
Fara recenzii

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist
Product added to compare.