RELEU SMART WI-FI+ETHERNET SHELLY PRO3, SINA DIN

RELEU SMART 16A x 3 CANALE, Wi-Fi/BT/LAN, SHELLY PRO3 SINA DIN

39132
in stoc
494,00 lei
Cu TVA ca. 24 - 48 de ore

[]
 

  Shelly Pro 3 este un releu trifazat, cu 3 canale, care accepta o putere totala de pana la 48 A si 16 A pe canal. Este echipat cu iesiri fara potential (contacte uscate) si poate comuta 3 circuite complet independente, inclusiv circuite trifazate. Shelly Pro 3 este echipat cu capabilitati de scripting care permit utilizatorului sa seteze scene de automatizare personalizate pe baza diferitelor evenimente, cum ar fi prognoza meteo, prognoza fortei vantului etc.
Imbunatatita cu protectie la temperatura, supraputere si supratensiune, seria Shelly Pro este proiectata pentru a fi instalata in interiorul tabloului electric (DIN). Permitand automatizarea completa inteligenta, fara cabluri sau cablaje suplimentare, linia Shelly Pro este perfecta pentru case, birouri, magazine, afaceri si unitati de productie, precum si pentru cladiri noi.

Montabil pe sina DIN

Linia Shelly Pro este destinata sa fie instalata in interiorul tabloului electric si proiectata pentru a indeplini standardizarea globala a sinei DIN. Acest lucru il face potrivit pentru toate tipurile de cladiri si asigura o instalare usoara, fara componente suplimentare necesare.

Nu este necesar un hub

Dispozitivele Shelly Pro pot fi controlate direct si fara un hub prin intermediul smartphone-ului dvs. cu aplicatia Shelly Cloud.

Gestionati si controlati toate dispozitivele inteligente din casa dvs., setati profiluri rapide, scene, programe si ajustati setarile oriunde va aflati prin accesul la Cloud sau numai in reteaua locala!

Conectivitate

Conexiune LAN pentru securitate si fiabilitate ridicate. Utilizarea simultana a retelei Wi-Fi si LAN, ca backup atunci cand este necesar
Functioneaza pe o retea Wi-Fi de 2,4 GHz, acceptand optiunile Access Point (AP) si Client Mode (CM).
Acum, adaugati dispozitivul rapid si usor prin conexiune Bluetooth, folosind aplicatia Shelly Cloud
Siguranta

Protectie la temperatura / supraincalzire - In cazul unor niveluri nesigure de temperatura sau a unei cresteri rapide a temperaturii, dispozitivul opreste iesirile si trimite o notificare. Senzorul de temperatura intern masoara caldura la fiecare 100 ms.
Ignifug (V-0) - Toate componentele Shelly Pro sunt produse din materiale rezistente la flacara si isi vor pastra constructia chiar si atunci cand sunt expuse la niveluri ridicate de caldura.
Caracteristici:

Webhook-uri HTTP/HTTPS
Actiuni de rasarit/apus cu decalaje

LAN, Wi-Fi si Bluetooth:
Utilizare simultana Wi-Fi si LAN, adaugati dispozitiv rapid si usor prin conexiune Bluetooth
3 iesiri independente, 16A fiecare. Dispozitiv maxim total de 48A
Contacte uscate:
Suporta o gama larga de tensiuni, cu contacte uscate
Gama larga de suport pentru tensiune: Shelly Pro 3 poate fi alimentat la 110-240 VAC
Suport pentru 3 faze diferite
Procesor extrem de rapid:
Pentru executarea si notificarea imediata a comenzii.
O gama larga de control al aparatelor: potrivit pentru automatizarea luminilor, a aparatelor, a sistemului de irigare, a sistemului de piscina, a incalzitoarelor si multe altele.
Siguranta sporita: carcasa ignifuga (V-0) cu protectie interna la supratemperatura.
Securitate sporita:
Suport MQTT si WSS, suport TLS si certificate personalizate pentru o gama larga de cazuri de utilizare.
Nu este nevoie de hub: controlati direct si fara un hub prin intermediul smartphone-ului dvs. cu aplicatia Shelly Cloud.
Foarte compatibil:
Utilizati cu platformele dvs. preferate de automatizare a locuintei si asistentii vocali

Fara recenzii

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist
Product added to compare.