RELEU SMART WI-FI Sonoff ZB Mini ZigBee
RELEU SMART WI-FI Sonoff ZB Mini ZigBee
RELEU SMART WI-FI Sonoff ZB Mini ZigBee
RELEU SMART WI-FI Sonoff ZB Mini ZigBee
RELEU SMART WI-FI Sonoff ZB Mini ZigBee
RELEU SMART WI-FI Sonoff ZB Mini ZigBee

RELEU SMART 10A Wi-Fi ZBMini ZigBee SONOFF

38158
in stoc
55,00 lei
Cu TVA ca. 24 - 48 de ore

[]
 

Descriere
Sonoff Mini R2 este cea mai recenta versiune R2 a produsului Mini de la Sonoff, cea mai mica din linia de produse a comutatorului de relee WiFi Sonoff. Datorita dimensiunilor reduse, il puteti incorpora in spatele unei prize de alimentare / intrerupator de lumina la fel ca un intrerupator de lumina standard sau intr-un tablou electric. Spre deosebire de alte comutatoare cu releu inteligent Sonoff, acesta poate fi, de asemenea, conectat la comutatorul fizic (traditional) si poate fi controlat atat de comutatorul fizic, cat si de aplicatia mobila prin internet.

Cu cel mai recent firmware lansat la jumatatea lunii august 2020, ambele accepta moduri de comutare: temporara si bistabila.

Dupa ce il comutati in modul DIY, acesta poate fi integrat cu alte sisteme de automatizare smarthome / home prin REST API. In modul DIY dispozitivul nu se conecteaza la cloud si aplicatie Sonoff / eWeLink, ci poate fi controlat prin intermediul API-ului.

Dispozitivul este un comutator de releu inteligent echipat cu WiFi, odata conectat la orice circuit electric, puteti porni / opri orice dispozitiv electric conectat. Suporta controlul de la distanta prin smartphone cu iOS (Apple) sau aplicatia Android si vine cu functie de temporizare (pornire / oprire programata).

Telecomanda din aplicatie poate fi partajata cu altii, de exemplu membrii familiei. Este o solutie perfecta pentru controlul inteligent al tuturor aparatelor electrocasnice care nu este necesar sa functioneze constant si care trebuie sa porneasca / sa opreasca periodic (de exemplu, pompa de aer pentru acvariu). Utilizand comutatorul inteligent puteti porni de la distanta oricare dintre aparatele dvs., chiar inainte de a ajunge acasa, si puteti seta convenabil o oprire programata pentru a economisi energie.

Caracteristicile produsului:

• Dimensiune compacta - se potriveste in dozele prizelor de alimentare si a intrerupatoarelor de perete.
• Functioneaza cu comutator fizic traditional - cand este instalat in spatele intrerupatoarelor traditionale, acesta accepta atat comutatorul fizic, cat si comutatorul la distanta WiFi
• Pornire / oprire la distanta - oricand, oriunde, de acum inainte puteti porni si opri toate aparatele de la distanta
• Suport pentru aplicatia Mobil - Aplicatie mobila iOS si Android gratuita: eWeLink
• Stare sincronizare - Verificati starea reala a releului (activata sau dezactivata) cu aplicatia mobila
• Timer - Diverse functii de temporizare: o singura data, pornire / oprire programata, numaratoare inversa / temporizator, bucla.
• Partajare control - Controleaza dispozitivul impreuna cu familia ta
• Scena - Porniti / dezactivati un sir de dispozitive cu o singura atingere
• Scena smart - Declansata PORNIT / OPRIT de temperatura, sunet sau alti senzori de mediu
• Compatibilitate - Functioneaza cu Amazon Alexa, Asistent Google, IFTTT si Google Nest

Fara recenzii

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist
Product added to compare.