RELEU SMART DE PUTERE, SONOFF POWR3
RELEU SMART DE PUTERE, SONOFF POWR3
RELEU SMART DE PUTERE, SONOFF POWR3
RELEU SMART DE PUTERE, SONOFF POWR3
RELEU SMART DE PUTERE, SONOFF POWR3
RELEU SMART DE PUTERE, SONOFF POWR3
RELEU SMART DE PUTERE, SONOFF POWR3
RELEU SMART DE PUTERE, SONOFF POWR3
RELEU SMART DE PUTERE, SONOFF POWR3
RELEU SMART DE PUTERE, SONOFF POWR3

RELEU SMART 25A/5.5kW CONTOR ENERGIE, SCENARII, POWR3 SONOFF

Releu smart Wi-Fi 230V/5500W, Sonoff POWR3

39069
in stoc
187,00 lei
Cu TVA ca. 24 - 48 de ore

[]
 

   Releu smart WiFi de mare putere, Sonoff POWR3

 Bucurati-va de controlul de la distanta convenabil al dispozitivelor dvs. smart si obtineti acces la informatii detaliate despre consumul de energie al casei dvs. Comutatorul imbunatatit Sonoff POWR3 ofera o putere de pana la 5500 W si suporta sarcini de pana la 25 A. Va permite sa masurati cu precizie puterea, curentul si tensiunea dispozitivelor conectate si va permite sa urmariti datele colectate printr-o aplicatie. Este compatibil cu asistentii vocali precum Google Assistant. De asemenea, a fost protejat la suprasarcina.

Putere de iesire si mai mare - mai multe optiuni de aplicatie

 Releul are o putere mare de iesire de pana la 5500 W, permitandu-i sa accepte o mare varietate de dispozitive. De asemenea, va functiona bine ca un contor de consum de energie pentru intreaga camera. Pur si simplu conectati toate echipamentele din camera la el - consumul de energie al fiecaruia dintre ele va fi numarat independent. In plus, POWR3 stocheaza datele colectate timp de 100 de zile - daca doriti, le puteti exporta si intr-un fisier CSV si le puteti salva pe telefon.
Porniti si opriti dispozitivele cu un singur clic de oriunde

 Ati facut o calatorie lunga si va faceti griji pentru siguranta dispozitivelor dvs.? Nu sunteti sigur daca v-ati amintit sa dezactivati unul dintre ele? Nici o problema! Cu comutatorul POWR3 va puteti opri dispozitivele oricand, oriunde, cu doar cateva clicuri in aplicatie! Astfel vei avea grija de siguranta echipamentului tau si vei evita facturile prea mari de energie electrica. Produsul accepta pornirea/oprirea de la distanta a dispozitivelor si sincronizeaza starile acestora.

Utilizati functia de masurare a energiei oricand doriti

 Tu decizi in ce moment POWR3 ar trebui sa porneasca sau sa opreasca masurarea consumului de energie. Un minut, 10 minute sau poate 2 ore? Daca doriti sa verificati cata energie electrica consuma dispozitivele dvs. intr-o anumita perioada de timp, rulati aplicatia si utilizati functia corespunzatoare! Sonoff pune controlul total in mainile tale.

Acces comod la informatii

Obtineti acces comod la datele colectate de Switch. Pur si simplu asociati toate dispozitivele dvs. POWR3 cu aplicatia eWeLink pentru a le controla de pe smartphone. De asemenea, puteti instala suplimentul corespunzator pe laptop. Astfel, puteti, de exemplu, sa verificati ce aparate sunt pornite sau sa cititi datele de consum de energie stocate in casa dvs.


Capacitate de control vocal

 Comutatorul este compatibil cu platforme si asistenti  precum Google Assistant, Samsung SmartThings, Amazon Alexa si Yandex Alice. Astfel, puteti controla convenabil dispozitivele conectate cu comenzi vocale simple. Nici macar nu trebuie sa te ridici de pe scaunul tau confortabil sau sa te intinzi dupa telefon! Produsul este, de asemenea, compatibil cu Alexa Energy Dashboard, ceea ce faciliteaza economisirea energiei utilizatorilor.

Releu normal inchis

Spre deosebire de alte dispozitive de acest tip, POWR3 a fost echipat cu releu normal inchis (NC). Datorita acestui fapt, chiar daca exista o intrerupere de curent sau intrerupatorul este deteriorat, circuitul nu va fi afectat. De asemenea, puteti seta singur starea de alimentare folosind aplicatia.

 
Specificatii:

 
• Brand: Sonoff
• Model: POWR3
• Tip produs: Smart Wi-Fi Switch
• Tensiune de utilizare: 100-240V AC
• Sarcina maxima: 25A/5500W
• Conectivitate wireless: Wi-Fi IEEE 802.11b/g/n 2.4GHz
• Compatibilitate: Amazon Alexa, Google Assistant, Samsung SmartThings, Yandex Alice
• Sisteme de operare: acceptate Android si iOS
• Temperatura de functionare: -10°C - 40°C
• Dimensiuni: 162x122x45.5mm

Fara recenzii

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist
Product added to compare.