• Stoc epuizat
SENZOR WI-FI USI SI FERESTRE SONOFF DW2
SENZOR WI-FI USI SI FERESTRE SONOFF DW2
SENZOR WI-FI USI SI FERESTRE SONOFF DW2
SENZOR WI-FI USI SI FERESTRE SONOFF DW2

SENZOR WI-FI USI SI FERESTRE SONOFF DW2

38161
Stoc epuizat
38,00 lei
Cu TVA

[]

 

Sonoff DW2 este o noua versiune imbunatatita a senzorului de usa/fereastra DW1 de la Sonoff, dar foloseste WiFi (si nu RF) ca metoda de conectare. Avantajul acestei versiuni de produs este ca nu necesita un gateway (sau un dispozitiv cu receptor RF) pentru a se conecta la cloud deoarece foloseste WiFi si se conecteaza direct la routerul WiFi.

Produsul este compus din doua parti: una pentru a fi fixata pe usa sau fereastra, cealalta parte pentru a fi atasata la tocul usii sau ferestrei. Cand conexiunea magnetica detecteaza deschiderea usii sau ferestrei, dispozitivul poate trimite un semnal de alerta catre telefonul dvs. sau catre alte dispozitive Sonoff si SmartWise prin cloud eWeLink.

Spre deosebire de Sonoff DW1 RF precedent, acesta poate detecta si actiona ca un declansator de actiune in eWeLink atat pentru deschiderea, cat si pentru inchiderea usii sau ferestrei. Deschiderea si inchiderea trimit semnale diferite, prin urmare pot fi definite doua actiuni separate pentru deschidere si inchidere. (De exemplu: deschiderea declanseaza lumina aprinsa, inchiderea declanseaza lumina stinsa.)

Se conecteaza la alte dispozitive inteligente Sonoff - de ex. lumini, comutatoare releu controlate de senzor - prin eWeLink smart home cloud wireless, nu este nevoie de cablare. Alimentarea este asigurata de doua bucati de baterie AAA 3V, (nu sunt incluse cu produsul).

Prin aplicatia eWeLink puteti primi alerte cu privire la orice miscare (deschidere, inchidere) catre smartphone-ul iOS/Android, usor de utilizat ca o simpla alarma. Cand functia de alerta este activata, alerta este trimisa numai catre contul eWeLink al proprietarului, alerta nu poate fi trimisa catre conturile partajate.

Dispune de functie de scena inteligenta, deschiderea usii/ferestrei detectate poate declansa mai multe dispozitive Sonoff si SmartWise WiFi compatibile cu eWeLink (intrerupatoare inteligente, relee inteligente si prize inteligente) prin aplicatia eWeLink

Cand este utilizat impreuna cu o camera compatibila cu eWeLink (Sonoff sau SmartWise), imaginea in timp real a camerei poate fi afisata pe ecranul de stare deschis/inchidere al senzorului, astfel incat starea deschisa poate fi confirmata imediat pe un flux video in timp real.

 

Caracteristicile produsului:

    • Metoda de asociere: prin Bluetooth utilizata pentru asocierea cu aplicatia eWeLink pentru telefonul mobil
    • Microprocesor cu consum ultrascazut
    • Starea bateriei este afisata in aplicatie, de asemenea, poate fi setata avertizare de baterie scazuta
    • Antena WiFi incorporata
    • Declansare atat la deschidere, cat si la inchidere
    • Adeziv cu doua fete pentru fixare inclus
    • Usor de instalat si setat fara cablare
    • Temperatura de functionare: interior
    • Datele despre starea senzorului pot fi stocate cu altii care detin un cont eWeLink (gratuit).
    • Alimentare: 2 x AAA (nu sunt incluse)
    • 3 luni de istoric de deschidere/inchidere, stocat in cloud eWeLink.

Fara recenzii

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist
Product added to compare.