• Stoc epuizat
BRIDGE WI-FI ZIGBEE-EWELINK PRO SONOFF
BRIDGE WI-FI ZIGBEE-EWELINK PRO SONOFF
BRIDGE WI-FI ZIGBEE-EWELINK PRO SONOFF
BRIDGE WI-FI ZIGBEE-EWELINK PRO SONOFF
BRIDGE WI-FI ZIGBEE-EWELINK PRO SONOFF
BRIDGE WI-FI ZIGBEE-EWELINK PRO SONOFF

BRIDGE WI-FI ZIGBEE-EWELINK PRO SONOFF

39246
Stoc epuizat
139,00 lei
Cu TVA

[]

 

 Sonoff Zigbee Bridge PRO (ZBBridge-P), noul produs Sonoff 2022, este un bridge/gateway intre dispozitivele smart cu protocol Zigbee (relee si senzori) si alte dispozitive Sonoff bazate pe WiFi, conectate prin eWeLink Cloud Sonoff. De asemenea, va permite sa creati scene inteligente pentru a face ca dispozitivele inteligente Wi-Fi si ZigBee sa comunice pentru a accesa o casa mai inteligenta si a le controla pe toate folosind aplicatia eWeLink. Maximizeaza eficienta pentru pana la 128 de sub-dispozitive conectate, care sunt comutatoare, prize si senzori de securitate bazate pe Zigbee.

Versiunea Pro poate continua sa opereze automatizarile locale intre dispozitivele Zigbee chiar daca conexiunea sa la internet este pierduta, in timp ce versiunea anterioara a Zigbee Bridge Scenes necesita o conexiune la internet pentru a rula automatizari bazate pe scene. (Nota: automatizarile dintre dispozitivele WiFi si Zigbee au nevoie in continuare de conexiune la internet.)

Gateway-ul Zigbee Bridge accepta protocolul Zigbee 3.0 si foloseste aceeasi aplicatie eWeLink si cloud eWeLink ca si alte dispozitive Sonoff si SmartWise bazate pe WiFi si RF, prin urmare este un dispozitiv practic pentru a conecta senzorii Zigbee cu alte relee inteligente WiFi si comuta intr-o singura casa inteligenta sau sistem de birou smart.

Incepand cu 20 octombrie, firmware-ul bridge v1.2.0, este compatibil numai cu senzorii, releele si prizele inteligente Zigbee Sonoff si cu releele Gledopto Zigbee, multe dispozitive SmartWise Zigbee nu sunt inca compatibile.


Accepta topologia retelei mesh, iar gama Zigbee poate fi extinsa prin conectarea altor dispozitive Zigbee 3.0 (alimentat la 230V AC).

Asocierea cu o singura atingere a tuturor sub-dispozitivelor, mai rapida decat asocierea Wi-Fi. Accepta adaugarea unei camere pe Bridge sau sub-dispozitive, convenabil sa va vizualizati casa pe oricare dintre ele. De asemenea, poate comanda Alexa sau Google Home sa controleze prin voce casa dvs.

ZB Bridge-P poate conecta direct 26 de sub-dispozitive (de exemplu, 10 dispozitive finale + 16 routere sau 26 de routere). Daca vrei sa te conectezi cat max. 128 de sub-dispozitive, dispozitivele cu caracteristica de router Zigbee sunt necesare in reteaua Zigbee, iar un dispozitiv-ruter se poate extinde pentru a conecta 20-32 de sub-dispozitive.

Caracteristicile produsului:

     • Controlati de la distanta dispozitivele Zigbee si, de asemenea, dispozitivele Wi-Fi prin aplicatia eWeLink.
     •  Imperecherea rapida cu o singura apasare a tuturor sub-dispozitivelor care urmeaza sa fie conectate.
     • Transmisia semnalului ZigBee pe distante lungi acopera aproape intreaga casa, cu o raza de pana la 80 m (in spatiu deschis).
     • Compatibil cu o mare varietate de mufe inteligente SONOFF ZigBee, comutatoare, comutatoare wireless si senzori pentru mai multe scene inteligente.
     • Suporta pana la 128 de dispozitive Zigbee in total in reteaua Zigbee, cu maximum 26 de dispozitive conectate direct la acesta.
     •  Controlati dispozitivele conectate prin intermediul Alexa sau Google Home.
     •  Acceptai partajarea dispozitivului cu alti membrii ai familiei.
     • Grupati dispozitivele si accesati pentru a le controla prin pagina de pornire a APP in loc de sub-dispozitive.
     • Vizualizati-va casa pe oricare dintre ele prin adaugarea unei camere pe Bridge sau sub-dispozitiv.
     • Accepta trimiterea de notificari push catre telefon de la un senzor de control al miscarii Zigbee si senzorul Zigbee Door Window de la Sonoff.
     • Functioneaza cu un adaptor standard MicroUSB 5V (1A) (nu este inclus).
     • Scenele dintre dispozitivele locale Zigbee continua sa ruleze in modul offline.
     • Dimensiuni: 62 × 62 × 20mm
     • Masa: 60g

SONOFF
Fara recenzii

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist
Product added to compare.